Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Iczowsky

szyszken

Rekomendowane odpowiedzi

Login: szyszken
Nick oskarżonego: Iczowsky
Powód skargi: Kick bez ostrzeżenia, zresztą - był on bez podstawny.
Data zdarzenia: 23.10.2020 17:18
Dowody:https://imgur.com/a/NsCOjq0
Opis sytuacji: Pieniądze na sweeperach były wysokie, podjełem się więc pracy (najwięcej kasy dropiło w BM, dlatego tam jezdiłem) Praca pracą, krążyłem w kółko po drodze i zbierałem odpady przez okres około 1.5h. Po upływie czasu zauważyłem że na ulicy wylądował administrator orzy użyciu jet pack'a i używał VC (Mam wyciszone dźwięki MTA, nie wiem co mówił). Powróciłem do jazdy, koło godziny 17:20 zawróciłem się o kilka metrów jadąc drogą i zatrzymałem się na poboczu, w tym miejscu gdzie nie ma barierki, ponieważ moja mama poprosiła mnie abym przyszedł na chwilę do kuchni. Kiedy wróciłem to ruszyłem do przodu (po trawniku w stronę przeciwną do kierunku jazdy) abym mógł zawrócić, kiedy zaczełem wycofywać swojego sweepera... Zostałeś wyrzucony przez Iczowsky Wkurzyłem się jak nigdy, oto prawie 2h mojej pracy odeszły w nieznane i teraz jestem tutaj. Gracz nie dał mi warn'a, natomiast od razu wyrzucił mnie i to bezpodstawnie, do tego kilkukrotnie blokował przejazd innym stając na środku drogi. Na jego szczęście nie miałem włączonego programu do nagrywania, ze względu na to że grałem na laptopie i takie coś zmiejszyło by moją radość/jakość rozgrywki o 50%, jednak mam nadzieję że przez to gracz pozostanie bezkarny.

Pozdrawiam

Witam, nie nadałem warna ponieważ wcześniej napisałem na wiadomości globalnej o tym aby kierowcy sweeperów zaprzestali jeździć pod prąd. Gracze nie posłuchali mnie i dalej na moich oczach jechali pod prąd jakby nigdy nic. Nie spodobało mi się to wiec zacząłem działać a mianowicie patrzyłem kto dalej to robi i wyrzucałem po kolei z serwera. Jak widzisz nie zrobiłem tego bezpodstawnie, przyznaj się do błędu a nie owijasz w bawełne.

1 minutę temu, Iczowsky napisał:

Witam, nie nadałem warna ponieważ wcześniej napisałem na wiadomości globalnej o tym aby kierowcy sweeperów zaprzestali jeździć pod prąd. Gracze nie posłuchali mnie i dalej na moich oczach jechali pod prąd jakby nigdy nic. Nie spodobało mi się to wiec zacząłem działać a mianowicie patrzyłem kto dalej to robi i wyrzucałem po kolei z serwera. Jak widzisz nie zrobiłem tego bezpodstawnie, przyznaj się do błędu a nie owijasz w bawełne.

Żadnej wiadomości globalnej nie było, przynajmniej przed tym zanim zostałem wyrzucony. A jeśli nawet coś pisałeś, to może na chat'cie say, pamiętaj jednak o tym że nie widzi ją każdy gracz na serwerze tylko gracze w pobliżu 😉

Przed chwilą, Verk napisał:

*Nie karać punktami* Wypowiem się jako pracownik SAPD, patrolowaliśmy okolicę w tamtym momencie i praktycznie każdy jeden sweeper walił pod prąd nawet dwóch uderzyło w naszą lawetę. Pozdrawiam

Było kilka osobników którzy taranowali wszystkich, nawet sami siebie, jednak nie mam zamiaru ich tutaj wymieniać, bo to nie do nich skarga się tyczy.

Przed chwilą, Iczowsky napisał:

Napisałem ją później ale to nie zmienia faktu, że zapylałeś pod prąd i kick był słuszny. 

Z tego co wiem, to masz obowiązek nadać mi warna przed karą, jednak nie jestem tego pewny. Co do faktu że jeździłem pod prąd... Masz raczej dowód że to robiłem, skoro mnie o to oskarżasz?

2 minuty temu, Verk napisał:

[2020-10-23 17:18:40] [Output] : Gracz szyszken został wyrzucony z serwera przez Iczowsky, powód: jazda pod prad sweeperem

[2020-10-23 17:24:52] [Output] : >> Osoby pracujace na sweeperach proszone sa o jazde przepisowo a nie pod prad. //Iczowsky 

"oto prawie 2h mojej pracy odeszły"   Dla porównania 

Sprawdziłeś chociaż dowody, które ja podesłałem? Do tego przestań spamić logiem o tym że napisał o tym na globalu, bo ten tekst pojawił się 5 minut po całym zajściu 😉

Do tego:

W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administracja RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.