Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Potężne dźwigi - budowa w San Fierro

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

7w0r7BW.png2020865807_artyku.png.a5d9a412e9ac0a01ac2850a09c175a32.png

Witajcie, dzisiaj przygotowałem dla Was artykuł o budowie w San Fierro. Zapraszam!pasek.png.40cbb25e789d35d7a2179033e5634aea.png
Budowa została rozpoczęta 20 lat temu przez szefa znanej firmy budowlanej. Wraz ze swoją ekipą budowlaną zabiera się do pracy. Przez 2 lata budowa trwała bez żadnych problemów, lecz w następnym roku budowa stanęła w miejscu. Dlaczego? Już spieszę Wam z odpowiedzią - szef firmy nie miał odpowiedniej ilości gotówki na materiały budowlane. Popadł w totalną depresję, nie wiedział co zrobić i postanowił wziąć pożyczkę w banku. Wziął 500.000$ pożyczki i kontynuował budowę. Przez kolejne 3 lata budowa znów trwała bez problemów, szef firmy powoli spłacał kredyt, lecz pewnego dnia przyjechała do niego mafia z Las Venturas. Pracownicy przez ten incydent postanowili opuścić pracę i dołączyć do innej firmy budowlanej. Szef firmy kompletnie nie wiedział co ma zrobić, mafia zabrała mu wszystko. Nie miał także pieniędzy na spłatę gotówki. Postanowił, że wyjedzie do Los Santos i zostawi całą budowę. Po 2 latach pojawił się nowy szef firmy z nową ekipą budowlaną i budowa została wznowiona. Przez 4 lata wszystko działało bez problemów, lecz tak jak poprzedniemu szefowi - zabrakło gotówki na dalszą rozbudowę. Na szczęście jego starszy brat, który był milionerem dał mu ogromną kwotę 1.000.000$. To pozwoliło mu na kontynuację budowy.
wywiad.png.748a7b8d1aab9b99a984ebfa5a372bbe.png

Postanowiłem przeprowadzić wywiad z szefem firmy budowlanej. Zdradził nam trochę informacji na temat budowy.

R- @Tomcio.     S- Szef firmy budowlanej

R: Witaj, chciałbym zadać Ci kilka pytań odnośnie budowy.

S: Witaj, możesz pytać.

R: Kto tak naprawdę wpadł na pomysł aby rozpocząć budowę?

S: Niestety, ale ja nie wiem kto rozpoczął budowę, wiem tylko tyle, że ta osoba mieszka na obrzeżach Los Santos.

R: W porządku, co skłoniło Pana do kontynuacji budowy?

S: Przede wszystkim chęć dokończenia budowy. Nie mogłem patrzeć jak budowa stała w miejscu przez 2 lata, więc postanowiłem kontynuować budowę.

R: Kto jest w twojej ekipie budowlanej? Są to Twoi bliscy czy osoby które zostały przyjęte z ogłoszenia?

S: Połowa moich pracowników to są moi bliscy, a połowa to przyjęte osoby z ogłoszenia.

R: Jaka panuje u Was atmosfera?

S: Jest bardzo przyjemnie, nie ma zbyt dużo kłótni u nas, lecz zdarzają się dni że pracownicy nie przychodzą do pracy z powodu kłótni między sobą.

R: Czy chciałby Pan zdradzić co tutaj powstanie?

S: Nie, nie będę nic zdradzał, wolałbym żeby było to w formie niespodzianki dla miasta.

R: Dobrze, bardzo dziękuje za udzielone odpowiedzi. Życzę miłego dnia!

S: W porządku, ja również Panu życzę.
galeria.png.99b3d7ea96f6bb03e14bc20381017674.png

ikApkPk.gif

e2Nlcxp.png163983213_koniecartykuu.png.2d4587c8662e31c66d71b2ead961b996.png

Artykuł: @Tomcio.
Korekta: @AlimentoS
Grafika: @keczupek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.