Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na mirek_mefedron

KibicNieLecha.60

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KibicNieLecha
Nick oskarżonego: mirek_mefedron
Powód skargi: Faworyzacja gracza
Data zdarzenia: 03.05.2021 około godziny 14.05
Dowody: 

image.png.32668c22770f65b037e8ee9ac8c6dcbb.png

image.png.1978d916191ca4eb201141d2070fe693.png
Opis sytuacji: Napisałem mu dwa razy 60 na pm, on mi napisał cytuję "O chuj ci kurwa chodzi" i nic za to nie dostał, a ja dostałem mute na 1 dzień. Do tego "60" nie zalicza się do obrazy, co najwyżej jest to pomówienie. Dlaczego on nie dostał kary, a ja dostałem?

Do tego, niby został za to ukarany warnem, ale warna dostał wcześniej przed napisaniem tej wiadomości.

Cześć, wypowiadam się bo taki mój obowiązek. 

1. Był na ciebie raport o prowokacje co okazało się słuszne. Pisałeś do gracza "60", "ale ty jestes 60" co jest uznawane za prowokacje oraz obrazę a jak wiadomo w regulaminie mamy zapisane następująco: 4.1. Zabrania się tym samym używania skrótów uznawanych powszechnie za obraźliwe lub niestosowne.
2. Nie wiem czy widzisz, ale na dowodzie który załączyłeś, gracz dostał ostrzeżenie od @WhiteTiger.nt z powodu braku kultury na pm, dobra może dostał za coś innego, nie miałem jak sprawdzić. Wysłałeś raporta i czekałem aż odświeżą mi się logi bo nie odświeżają się co sekundę tylko co minutę/dwie. Miałem też duży spam co mogłem też przeoczyć za co przepraszam.
3. 
§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Dziękuję tyle ode mnie, pozdrawiam i życzę miłej gry na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.