Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Huntley-Czy nadaje się w OFF-ROAD?

hardmacus

Rekomendowane odpowiedzi

-tFbor9S.png

naTqDnE.png

Witam w tym artykule opowiem Wam trochę o  Huntleyu oraz odpowiem na bardzo ważne pytanie czy Huntley nadaje się do jazdy w terenie czyli w off-roadzie.

VDgjwdI.png

Pojazd marki Huntley jest to 4 osobowy suv o maksymalne pojemności skokowej silnika 3.3dm3.Osobiście sam posiadam Huntleya z silnikiem 2.7 w benzynie i mogę go polecić pod wieloma względami. Jeśli chodzi o Huntleya bez tuningu typu Turbo czy Ecu to bardzo słabo się rozpędza i jednostka 2.7 rozpędza go do 155km/h co jest wynikiem średnim, ale gdy do tej jednostki 2.7 dołożymy Turbo oraz Ecu jest on w stanie rozpędzić się do 170km/h co jest już ciekawym wynikiem. Jeśli chodzi o pojemność bagażnika w tym samochodzie jest to skromne 120kg, czyli to jest taka pojemność na naprawkę, akumulator, kanister oraz do przetransportowania kilku stosów drewna. Jeśli chodzi o jazdę w terenie tym o to samochodem myślę że czysta wersja silnikowa 2.7 powinna dawać rade jeśli chodzi o podjazd pod górkę, wyjazd z bagna czy nawet podjazd na Mount Chilliad, osobiście mogę powiedzieć ze Huntley 2.7 na spokojnie wjedzie na Mount Chilliad. A odpowiadając na pytanie czy Huntley nadaje się do off-roadu to mogę odpowiedzieć, że jak najbardziej będzie sobie radzić w większości terenu.

k1AwIr0.png

hrDSUeg.gif

xfJwgex.png

YB1Klig.gif

T0eD3ZZ.gif

Autor: @hardmacus
Korekta: @Kamcio.
Grafiki: @keczupek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.