Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Historia milionera który żył w biedzie

jasiek324

Rekomendowane odpowiedzi

• 862933077_1-kt2x8Qa.png.6847adbd7daee8a09c9a91e32ed9180f.png81654221_3-naTqDnE.png.799c80b8b4ebf4bf96a88c4d3ba0941c.png

Witajcie, w dzisiejszym artykule opowiem oraz porozmawiamy o nietypowym milionerze, zapraszam do  przeczytania.1476384596_artyku.png.cb5244e4a8a2451e15edd63b16c4ae77.png

W roku 1989 policja oraz media zaczęła się interesować pewnym domkiem przy autostradzie. Dom ten po dziś dzień jest zamieszkiwany przez pana Bennego Heffleya. Pan Benny był ubogim szambiarzem który pracował w pobliskim miasteczku Fort Carson. Pewnego dnia wybrał swoje wszystkie oszczędności z banku pożyczył od znajomego samochód i pojechał do wielkiego miasta Las Venturas. Po wyjeździe do miasta poszedł do kasyna, kilka razy przegrał małe sumy, lecz gdy postawił większość swojego majątku - wygrał. Szybko zabrał pieniądze wyszedł z kasyna oddał samochód i wpłacił część pieniędzy do banku. Wygraną schował w domu ponieważ nie chciał aby był jakikolwiek rozgłos w około jego osoby. Cały czas chodził do pracy i toczył swoje życie. Ma pieniądze lecz on uwielbia swoje życie takie jakie jest i nie chciał nic zmieniać. Niestety po przez małe wykroczenie pana Bennego jego dom został przeszukany i pieniądze zostały znalezione przez policje. Naszemu nietypowemu milionerowi nie zostało nic zabrane lecz zaczął się rozgłos co nie podobało się panu Bennowi.

wywiad.png.e56776ea2de05649156c6cdf3581ac67.png

Z wielką przyjemnością udało mi się porozmawiać z panem Bennym który opowiedział mi kilka szczegółów.

R-Redaktor @jasiek324              B-Benny Heffley

R-Witam, czy mógłbym zadać Panu kilka pytań?

B-Dobrze, proszę mówić.

R-Dlaczego wybrał się Pan do kasyna jeżeli miał pieniądze na normalnie życie i stałą prace?

B-To proste po prostu chciałem spróbować swojego szczęścia.

R-A więc jeżeli Pan wygrał takie pieniądze, to czemu Pan się nie zwolnił z pracy, kupił auta?

B-Nie potrzebowałem tego mam pieniądze na opłatę rachunków a do pracy jeździłem z znajomym który miał auto.

R-Ile ma Pan lat jeżeli oczywiście mogę spytać?

B-W tym roku będzie osiemdziesiątka.

R-Dobrze dziękuje i życzę miłego dnia, z mojej strony to tyle.

B-Również dziękuję, do widzenia.

galeria.png.33d7055330417ea07a09f0853fd81082.png

ramka1.thumb.png.0fdff6c16cd4593b58fef586fc24cc41.png

gif1.thumb.gif.90e14acc6ffa07c08f23daf36efe9fef.gif

gif2.thumb.gif.13f234777a2819d0b0193edb5dd8c057.gif
NFAS945.png

Autor: @jasiek324
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.