Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nrg-500 hit czy kit?

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

kV96izo.png

naTqDnE.png

Witam, dziś opowiem Wam o BRG500, czyli motorze, taki wyjątek, bo to już koniec tej serii, zapraszam do przeczytania.

VDgjwdI.png

NRG - 500 jest to motor, ale jest on jak rakieta, ponieważ szybkość i przyśpieszenie jego jest niesamowite, kosztuje on też dużo i nie każdego na niego stać, bo jest w półce 
cenowej najdroższych aut, jak Infernus, Deluxo, Turismo itd. Na temat tego motoru można cały czas, opowiadać jaki on jest niesamowicie szybki i w ogóle. Do motoru nie można 
założyć żadnych asortymentów wizualnych tylko lampy, również nie spotkamy motoru z instalacją lpg, a w tym przypadku było by to przypadku, bo motor ma spalanie ponad 10l na 100 
kilometrów, nitra też nie można założyć do motoru, ale powód jest raczej wiadomy, bo FCR 900 lub NRG 500 z nitrem, to by były dzikie bestie co nie miały by konkurencji
na wyścigach dragowych, nrg 500 na ft z zestawem torowym 3 jest szybkie jak Turismo a nawet szybsze, v-max nrg 500 z zt3 wynosi 365  na paliwie 98, jest to aż 26 większy niż
Infernus na zestawie torowym 3, te osiągi dają bardzo dobre wyniki na wyścigach różnorodnych, bo też pojazd na zakrętach świetnie się sprawuje. NRG-500 kupimy w salonie
San Fierro Downtown, za cenę około 1kk dolarów.

5V20MaL.png

axl1sbd.gif

Właściciel NRG 500 na fulltune, udzielił mi wywiadu, zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Pressman _PeMaR_     W: @xMEq - właściciel nrg 500.

R: Witam, redaktor Pressman PeMaR, redakcja Project News.
W: Witam.
R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat twojego nrg-500?
W: Jasne.
R: Od kiedy masz nrg-500?
W: Nie pamiętam dokładnej daty zakupu NRG, ale było to jakoś na początku marca.
R: Dlaczego nrg?
W: Był pewny tydzień w którym siedziałem codziennie parę godzin, przed salonem w Downtown czekając na infernusa, lecz nie udało mi się go znaleźć, więc 
stwierdziłem, że kupie sobie coś innego i decyzja padła na nrg.
R: Czy masz jakieś modyfikację w nim?
W: Z tego co wiem to do motorów nie da się włożyć lpg i nitra, więc można powiedzieć że jest FT.
R: Jak przez ten czas sprawuje się pojazd?
W: No to był najlepszy zakup jak dla mnie, mega mi się podoba ten motor.
R: Czy polecasz nrg, innym graczom?
W: Zdecydowanie tak, jeśli ktoś może pozwolić sobie wydać tyle pieniędzy, to bardzo polecam.
R: Dziękuję za wywiad, chcesz może kogoś pozdrowić?
W: Również dziękuje, pozdrawiam całą organizacje The Always
R: Ja również pozdrawiam, miłego dnia!
W: Miłego dnia!

5V20MaL.png

k1AwIr0.png

Zdjęcie pozycji kierowcy.

axl1sbd.gif

Zdjęcie silnika.

hIYc80q.png

5V20MaL.png

Podsumowując nrg-500 to wspaniały motor, ale dosyć drogi, ja polecam i jego właściciel. Dziękuje za przeczytanie artykułu i do następnego już z innej serii!

NFAS945.png

Autor: @_PeMaR_

Korekta: @Kamcio.

Grafiki: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.