Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Testosteron.td

Smilez

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 9087
Login: Smilez
Nick oskarżonego: Testosteron.td
Powód skargi: branie moich aut do swojej org bez mojej wiedzy 
Data zdarzenia: 23.04
Dowody: prosze sprawdzic logi iz nie mam jak ja tego zrobic
Opis sytuacji: wchodze sobie po dlugim czasie przerwy patrze moje auta sa na vinevood jade a tu org yakuza  jestem w szoku jaki suporter za mnie to zrobil oraz jakim prawem dotykal moje auta
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: dowody.thumb.png.175d3e0d70246b3a7b6de4288c7a3b7e.png

To tak gracz Smilez, należał do organizacji yakuza około 2 miesięcy temu gdzie w tamtym czasie liderem był kocur, z tego co pamiętam gracz przepisał na organizacje 2 pojazdy previona o id 115 i jakąś alphe ktorej id nie pamiętam gracz został wyrzucony za nie aktywność w grze a jak dobrze wiemy pojazdy które są przepisane na organizacje przez właściciela który zostanie usunięty lub dostanie bana dalej są przypisane do danej org. Dlatego też pojazdy stały u nas na bazie z tego co wiem nie były nawet używane. Proszę o sprawdzenie tego iż owy gracz był w org niestety nie pamiętam przez kogo został dodany i w jakim terminie to się działo. Gracz udaje że nie był u nas w organizacji a dobrze to pamiętam jak byłem na stanowisku vlidera ze jego nick widniał w panelu, myślę ze możecie to w łatwy sposób sprawdzić. Tyle od mnie liczę na szybkie rozpatrzenie skargi.

Dopóki gracz nie wyrazi zgody w postaci własnoręcznego przepisania pojazdu lider nie jest w stanie z niego korzystać, tym samym nie jest w stanie przepisać go pod swoją organizację. Jeśli pojazdy zostały pod nią podpisane, to tylko i wyłącznie przez Ciebie. Kocur otrzymał bana, w związku z czym organizacja najpewniej zmieniła lidera. Jak wnioskuje nowym jest Testosteron skoro jego tyczy się sprawa, bądź przynajmniej jest na stopniu zarządowym.
Jeśli nie chcesz, by twój pojazd dalej tam był to odpisz go w urzędzie

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.