Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

It's my House #8 - Dom w Creek CzarnyDolareK

Dolus

Rekomendowane odpowiedzi

1368678339_Nagwek.png.4e4ad143b027afd9f536a719fd2b45b4.png

INFORMACJE.png.e22cd8c1276457eee9a2da4ed7eaa07a.png

Witam w kolejnym, już ósmym wydaniu po woli kończącej się serii wywiadów pt. "It's my House".

PASEK.png.48a9a6dc060cf91333adf77749d85809.png

W dniu dzisiejszym przeprowadziłem wywiad z użytkownikiem CzarnyDolareK. W wywiadzie można dowiedzieć się o tym wspaniałym domku w creek - w Las Venturas! Zapraszam do przeczytania.

WYWIAD.png.38cf09837bb40eca5a5c9b99fb20cc1c.png

R - Junior Pressman  @VoTeR.     U - Użytkownik @CzarnyDolareK

R: Witam, Junior Pressman VoTeR.- Redakcja Project News. Czy mógłbym zadać Ci kilka pytań?

U: Witam, z tej strony Młodszy Przewoźnik CzarnyDolareK z San Andreas Transport Corporation!

Witam, z tej strony Doświadczony Prezenter CzarnyDolareK z radia ProjectFM się kłania!

Jasne. Jestem otwarty na każde Twoje pytanie.

R: Gdzie znajduje się Twój domek?

U: Mój domek aktualnie znajduję się w mieście Las Venturas na dzielnicy Creek.

R: Co zdecydowało, że wybrał Pan ten dom?

U: Na pierwszym miejscu szukałem domku na wymapowanym osiedlu na serwerze, moim celem było znalezienie domku w ciszy i spokoju w oddali od miasta San Fierro. Mogę się pochwalić, że mam mały przytulny domek z drewnianym bagażem na 2 auta.

R: Jak ten dom trafił w Pana ręce?

U: Często rano jak wstanę jak i wieczorem, przed spaniem zaglądam na forum serwera.
Jakiś czas temu około 9 dni temu na forum znalazłem ciekawą, dla mnie ofertę domku na sprzedasz, właśnie w Las Venturas na dzielnicy, Creek od suportera @Koseryk za 13,000$.

R: Jest Pan zadowolony z tej lokalizacji?

U: Jak najbardziej jestem zadowolony z tego miejsca, mieszkam w takim miejscu gdzie jest codziennie spokojnie i nie ma dużego ruchu na drodze.

1541939562_gifotoczenie.thumb.gif.36c746dae6e35f1119e43e8e1f43a1e1.gif

R: Długo Pan tutaj mieszka?

U: Tak jak pisałem wcześniej kupiłem, ten domek około 9 dni temu. Ale od razu przy kupnie tego domku opłaciłem go na kolejny miesiąc, żeby go nie stracić jak nie będę grać, przez 3-4 dni na serwerze. Często się u mnie tak zdarza więc wolę nie ryzykować i przez głupi dowód go stracić.

R: Czy warto tutaj mieszkać?

U: Moim zdaniem, jak najbardziej warto tutaj mieszkać. Jak by nie patrzeć, domki są w idealnym miejscu wymapowane i z klasą, niczego tutaj nie brakuje.
Tylko brać od graczy i kupować owe domki i pochwalić się sąsiadowi swoimi pojazdami czy nawet zrobić zgraną grupkę sąsiadów i dobrze się bawić przy ognisku na tym osiedlu.

R: Mieszka Pan tutaj sam, czy na przykład z rodziną?

U: Rodziny tutaj jeszcze nie mam, jak na razie mieszkam z moim lokatorem @Kacpiiierek.

R: Jak Ci się mieszka z lokatorem?

U: Szczerze, w porządku jak płaci za prąd, wodę oraz Internet w 5G LTE. Czasem jak trzeba do nawet piasek pozamiata, z asfaltu przy naszej posesji.

R: Ile pojazdów zmieści się na terenie domu?

U: No tak patrząc na pierwszy rzut oka, pomieściło by się z 5 aut, dla upartych nawet by dało radę 8 aut.
Ale patrząc na domek i jego miejsce moim zdaniem takie 5 aut wystarczy, żeby ładnie umieścić przy domku i miało to ręce i nogi.

R: Co mógłby Pan opowiedzieć o swoich pojazdach, które tutaj stoją?

U: A więc tak ja mojej posesji znajdują się 2 marki samochodów między innymi x2 Elegy oraz Super GT.

Jedno Elegy jest naszego kochanego suportera, Kacpiierek a pozostałe auta są w 100% moje.

Zacznijmy może od Super GT posiada silnik 3.4 FT oprócz Nitra (ma aktualnie W3, za jakiś czas mam plan kupić T3 tylko najpierw muszę uzbierać pieniądze), pora na Elegy posiada silnik 3.7 FT oprócz Nitra i baku (jest na D3).

383536764_gifauto.thumb.gif.ae338446080b75ccdd235f13c09639d2.gif

R: Jakie są plusy posiadania takiego domu?

U: Plusów moim zdaniem jest masa, mogę tutaj wymieniać a wymieniać, lecz najistotniejszy rzeczami jest cisza, spokój, nie ma obaw, że ktoś kogoś staranuje przy domku. 

Blisko jest wyścig dla zestawów wyścigowych, parking policyjny, stacja paliwa, jak i naprawa samochodowa.

R: Jakie są minusy posiadania takiego domu?

U: Dla mnie nie ma. Dla innych może być przerażające, że musi specjalnie jechać z LV do San Fierro na służbę czy nawet spotkać się z kumplami, żeby sobie pojeździć, w moim przypadku pojeździć ze znajomymi gdzieś bokiem na fajnych krętych drogach.

R: Co możemy znaleźć wewnątrz domu?

U: Tak zwaną melinę, pokój dzienny jest razem połączony z kuchnią i oddzielny pokój obok.
Mi osobiście taka mała chatka czy melina wystarczy (jak zwą, tak zwą). Domek mi jest potrzebny, żeby moc pokazać moje autka oraz żeby być znanym, gdzie się znajduję mój dom.

1666179470_gifrodek.thumb.gif.916030288622a42b0f9c0fb7e94d1e11.gif

R: Jakie jest Pana ulubione pomieszczenie?

U: Pokój obok.... Nie muszę się martwić, że jak będę robić pełne rzeczy po godzinie 22, że ktoś mnie przyłapie, po wejściu do domu mam czas na szybką reakcję i nie będę miał przypału.

R: Także pozdrawiamy, dziękuję bardzo za poświęcony czas, miłego dnia Panu życzę!

U: Dziękuję, wzajemnie! Mogę jeszcze kogoś pozdrowić?

R: Tak śmiało.

U: Pozdrawiam całą frakcję SATC oraz wszystkich CJ, którzy mnie kojarzą!

PASEK.png.48a9a6dc060cf91333adf77749d85809.png

Po wywiadzie z właścicielem domu, przeprowadziłem wywiady z jego lokatorem.

R- Redaktor @VoTeR.        L - Lokator @Kacpiiierek

R: Witam, Junior Pressman VoTeR.- Redakcja Project News. Czy mógłbym zadać Ci kilka pytań?

L: Jasne.

R: Jak oceniasz okolice?

L: okolica całkiem ciekawa.

R: Jak ci się mieszka z Właścicielem?

L: Z Dolarkiem mieszka mi się nie najgorzej. Znamy się już jakiś czas i ani razu się nie kłóciliśmy.

R: Czy lokalizacja ci odpowiada?

L: Lokalizacja bardzo mi odpowiada, iż mam blisko do Szpitala i nie musze jeździć przez całą mapę.

R: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

L: Jasne, pozdrawiam  @Kopura @Mordus2000 @CzarnyDolareK oraz @hzzZ.

R: Także pozdrawiamy, dziękuję bardzo za poświęcony czas, miłego dnia Panu życzę!

2050669060_ramkakoniec.thumb.png.6b81f15b2f09740e360732699304048c.png

PASEK Z LOGO.png

Autor: @VoTeR.
Korekta: @AlimentoS
 Grafika: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.