Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na bond

Harnas

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na @bond

UID: 5049
Login: Harnas
Nick oskarżonego: @bond
Powód skargi: Niespłacenie rat

Data zdarzenia: 18.04.2020 
Dowody: https://imgur.com/a/WwbImiE

Opis sytuacji: Wymieniłem się z graczem sentinel za bufalo  gracz wcześniej wspomniał że sentnel ma max silnik jednak po wymianie pojechałem na diagnostykę okazało się że pojazd ma silnik 2.7 napisałem do gracza że chcę się odmienić gracz jednak zaproponował że może mi zapłacić za silniki zażądałem od gracza 50k (na silniki) gracz się zgodził przelał mi 5000$ i powiedział ze za 4 dni spłaci mi pozostałe 45k 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: aaaaaaaaaa.thumb.png.8b446a58838daf615b10693b2cd6e2d2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.