Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Buffalo - hit czy kit?

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

RlIHTJ8.png

naTqDnE.png

Witam, dziś przedstawię i opowiem Państwu o wielkim aucie, czyli buffalo. Zapraszam.

VDgjwdI.png

Ktoś ci powie jakie na serwerze są muscle cary? Odpowiesz jako pierwsze Buffalo, jest to potężne auto, typu muscle car, czyli masywne auta z wielkimi silnikami.
Buffalo na serwerze to jest auto sportowe, z bardzo ładnym asortymentem wizualnym do zamontowania, czyli różne body kity, są dwa rodzaje, jeden nazywa się Hellcat, którego
gracze bardzo często i chętnie montują, bo nadaje on bardzo sportowy i ostry charakter pojazdowi, a dokładnie jest to dosyć duży spoiler wykonany z karbonu, różnorodne 
wstawki i progi, też naklejki na samochodzie które, bardzo pasują moim zdaniem. Silniki w tym pojeździe są różnorodne od pojemności skokowej 2.9 do, aż 3.7 czyli największej
pojemności, gdy do takiego silniku zamontujemy tuningi takie jak, ecu v4, turbo v5 i zestaw wyścigowy 3, oczywiście program 1000 punktów i 2 bara, to samochód rozwija prędkość
272 km/h jest to więcej niż na przykład, jester który jest w podobnej półce cenowej, paliwo to jest benzyna 98. Buffalo kupimy za około 200 tysięcy dolarów w salonie San Fierro
Downtown, w silnikach od 2.9 do 3.3, są dwie opcję diesel i benzyna.

5V20MaL.png

SXExx6S.gif

Więcej o Buffalo, opowie mi jego właściciel, czyli @VoTeR., który co nie co opowiedział mi o swoim samochodzie, zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Pressman - @_PeMaR_                V: Właściciel buffalo @VoTeR.

R: Witam, Pressman _PeMaR_ - redakcja Project News.
V: Witam Serdecznie.
R: Od kiedy masz ten pojazd?
V: Za kilka dni, będzie dokładnie miesiąc w moim posiadaniu.
R: Dlaczego Buffalo?
V: Skłoniło mnie do kupna Buffalo, tylko wyłącznie bodykit HellCat i bardzo ładny wygląd, oraz bardzo fajne osiągi pojazdu.
R: Czy masz jakieś modyfikację w nim?
V: Tak mam modyfikacje zamontowane w tym Buffalo. Dokładniej to mam wszystko zamontowane, tylko brakuje Nitra. Czyli jest fulltune bez nitra.
R: Jak przez ten czas sprawuje się pojazd?
V: Bardzo jestem zadowolony, jak sprawuje się przez ten czas, około miesiąca posiadania. Bardzo dobre osiągi, przez przyczepność, bardzo duża, aż do przyspieszania do prędkości.
Bardzo jestem ciekawy, jak się jeździ tym pojazdem z nitrem. A już bardzo, jestem zaskoczony tym pojazdem bez nitra.
R: Czy polecasz Buffalo, innym graczom do kupna?
V: Tak bardzo bym polecił wszystkim graczom Buffalo. Bardzo ciekawy pojazd. Może bez body kitu jest nudny, ale też będzie się fajnie prowadzić.
R: Dziękuję za wspaniałą historię oraz za wywiad i życzę miłego dnia.
V: Dziękuję również. Czy mogę kogoś pozdrowić?
R: Jasne, możesz.
V: Pozdrawiam w szczególności Ciebie, ale również całą organizacje The Always, całą frakcje SARA i cały biznes Project News.
R: Dziękuję, również pozdrawiam.

5V20MaL.png

tdRPS41.png

Podsumowując Buffalo to wspaniałe auto, jak powiedział właściciel i je poleca, ja również bo miałem okazję się nim przejechać, dziękuję za przeczytanie artykułu i do następnego.

NFAS945.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.