Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Bullet - hit czy kit?

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

0ja7zfn.png

naTqDnE.png

Witam, dziś przedstawie i opowiem, co nieco o demonie prędkości czyli bullecie. Zapraszam!

VDgjwdI.png

Witam, bullet jest to auto, które każdy zna, ale czy każdy miał okazję się nim przejechać? Większość nie miała okazji, ja jako że mam dostępne ten pojazd, postanowiłem
napisać i opowiedzieć wam o tym aucie. Bullet to z pewnością jedno z najpopularniejszych aut w całym San Andreas, dlatego że jest to niesamowite auto, diabelnie 
szybkie, zawdzięcza temu swojej wspaniałej sylwetce coupe, która jest bardzo opływowa i auto może osiągać niesamowite wyniki, Bullet też jest bardzo ładny,
ma agresywną sylwetkę, można do niego dać dwa kolory, podstawowy co jest na całym aucie i dodatkowy, czyli paski na środku pojazdu, z tyłu dwie podwójne rury
wydechowe. Silniki w tych samochodach są różne od 3.2 czyli pięknej v6 nie co wolniejszej od mocniejszych wersji, takich jak 4.4 v8 które jak już wcześniej 
wspomniałem jest demonem prędkości i również, ma bardzo ładny dźwięk jak to prawie każda v8, prędkość maksymalna najmocniejszej wersji z zestawem wyścigowym
3 to jest ponad 300 km/h a dokładnie 304 km/h, oczywiście z lanym paliwem 98, bo grzech jest nalać 95 do takiego auta, z zestawem torowym 3 jest to około 330 km/h,
bardzo szybo też się rozpędza i jest mega zwinne, jest to idealna receptura na wspaniałe i niesamowite wyniki w wyścigach, na pewno dobry kierowca dogonił by nie
jednego infernusa, bo prędkością maksymalną wiele się nie różnią oba samochody. Przechodząc do kwestii ceny w porównaniu do osiągów lub innych aut, to według mnie
jest to normalna cena, nie zawyżona ani nie zaniżona, jest to trzeci najdroższy samochód na serwerze i też trzeci jako najlepsze osiągi, a jest to około 700 tysięcy
dolarów i kupimy ten samochód w salonie, zamieszczonym w San Fierro Downtown.

5V20MaL.png

k1AwIr0.png

dbCsOi5.gif

Y5wHWhM.gif

5V20MaL.png

Podsumowując bulleta, jest to auto w dobrej cenie, co do osiągów, ładnie wygląda, prędkość maksymalna jest zniewalająca, porównuję się te auto do infernusa czy 
turismo, w nagłówku jest napisane czy to demon czy anioł, ale moim zdaniem jest to dwa w jednym, demon co do osiągów i jaki jest, ale też i anioł.
Dziękuję za przeczytanie artykułu i do następnego!

NFAS945.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.