Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Podejrzana chatka rybaka koło oceanu - Wywiad z synem rybaka

CeglaXD

Rekomendowane odpowiedzi

WrcETFB.png

naTqDnE.png

Witajcie, dziś przedstawię Wam historie podejrzanej chatki koło oceanu.
Zapraszam do czytania.

VDgjwdI.png

Rok 1983, rozpoczęto budowę chatki rybackiej koło lotniska w Verdant Meadow, a dokładnie na terenach pustynnych Bone County.
Około 3 miesięcy później budowa dobiega końca, a osoby, które budowały domek, zaczęły się brać za budowę pomostu, na której rybak mógłby łowić rzecz jasna ryby.
Kim był ten rybak?
Rybak się nazywał Tony Marshall i to on zlecił budowę domku oraz jego pomostu.
Z okazji, że były to lata 80, to nie poniósł on, aż takich dużych kosztów, zapłacił on około 10 tysięcy amerykańskich dolarów.
Tony miał obsesje na temat ryb, wieszał na ścianach głowy najcięższych z nich, przez co musiał się przeprowadzić do tej chatki, gdyż rodzina zaczęła się go bać.
Mija rok, a Tony cały okres dla rybaków spędził koło swojego oceanu, robił tam około 16 godzin dziennie.
Tony postanawia sprzedać te ryby, wychodzi mu aż 15 tysięcy dolarów zarobku.
Pewnego dnia rybak ogląda telewizję, gdzie słyszy on, że porwano ludzi i pocięto ich na szczątki.
Przerażony od razu wyłączył telewizję i zaczął myśleć, co ludzie mają w głowie.
Wyjął on od razu telefon i zaczął on szukać ceny ludzkich organów.
Gdy zobaczył ceny owych organów, to się zszokował, że ludzie na częściach działa zarobili więcej, niż on na ciężko spędzonym okresie na rybach.
Tony miał ogromnie zły plan, zawsze on widział, że nie jest on lubiany przez jednego z synów.
Syn ten się zwał Abraham, nazwisko miał takie same jak ojciec.
gCotJrL.png
Rybak przechodzi do realizacji swojego złego planu, jego plan brzmiał następująco, zwołać syna, po czym go zamordować i być bogaty.
Rok 1985, Tony dzwoni do syna Abrahama, gdyż mówi, że mają oni ze sobą trochę do pogadania.
Przez pierwszy moment Abraham zaprasza ojca do siebie, lecz jego tata mówi, że potrzebna jest mu pomoc domowa, oraz muszą oni ze sobą poważnie porozmawiać.
Abraham przyjeżdża pod chatkę ojca swoim autem marki Elegy.
Jeden z synów rybaka wchodzi do środka domu Tonego.
Mija pierwsza godzina.
Tony nagle wychodzi na dwór i pyta się, skąd ma takie fajne auto, syn na to odpowiada, że po prostu ma dobrze płatną pracę.
Rybak wchodzi na kierowcę i spuszcza ręczny tak, aby syn nie zobaczył, po czym wychodzi z pojazdu, który się toczy na dno.
Dochodzi do kłótni, aż nagle Tony zabija własnego syna.
Potem przechodzi on do wystawienia na taką stronkę internetową, że sprzeda ludzkie organy.
Mija miesiąc, a matka Abrahama zaczyna się niepokoić, że syn jej nie odwiedza.
Wraz z drugim synem postanawia ona odwiedzić chatkę swojego męża.
Tony widząc ich przez okno, wychodzi z domu i pyta się, co ich do niego sprowadza, tak jakby chciał odwrócić ich uwagę.
Dopytywali się oni o Abrahama, lecz Tony zaprzeczył, że pojechał on godzinę później.
Mama Sophia oraz jej drugi syn Lucas odjeżdżają od chatki.
Powróćmy do Tonego, który miał niesamowitego farta, że rodzina nie chciała wejść do środka.
3 dni później do Tonego przyjeżdża klient, który miał kupić ciało jego syna.
Ciało zostało sprzedane, Tony zarabia 250 tysięcy amerykańskich dolarów, po czym postanawia uciec z tej chatki.
J2jlHMe.png
Mijają kolejne miesiące, aż rodzina postanawia przyjechać ponownie do chatki Tonego, na ich zaskoczenie nie było tam auta rybaka.
Postanowili oni wejść do środka, Tony wiedział, że rodzina zapewne znów tam przyjedzie, więc zamknął drzwi, jednakże Lucas postanawia wyważyć drzwi, nie było to problem dla niego, gdyż drzwi były drewniane.
Po wejściu widzą oni bardzo dużo plam krwi, już wiedzą co się stało z Abrahamem, od razu postanawiają zawiadomić policję.
Policja przyjeżdża 5 minut później, to co ujrzeli, ich przeraziło i od razu zaczęli poszukiwać Tonego Marshalla.
Niestety, Tony już nigdy się nie odnalazł, a policja zrezygnowała ze sprawy.
Budynek ten został przekazany w ręce rodziny, która od razu starała się go sprzedać nawet po małej cenie, gdyż historia tego budynku będzie przypominała im Tonego.
Rok 1990, chatka zostaje sprzedana, a rodzina wraca do siebie do domów.
Tony obecnie jest na wolności i grasuje najprawdopodobniej po Las Venturas bądź Bone County, gdyż jego twarz jest już za bardzo znana, aby uciec do innych miast.

Gzqqb1L.png

Miałem przyjemność przeprowadzić wywiad z synem Tonego, Lucasem.
R- Redaktor @CeglaXD                    S- Syn Tonego, Lucas

R- Witam, z Panem byłem umówiony na wywiad o rybaku, który zabił swojego syna?
S- Tak, to ze mną był Pan umówiony, słucham w takim razie pańskich pytań.
R- Jak wiemy, Tony wyprowadził się od was, gdyż czuliście się zagrożeni w jego otoczeniu, więc czy wiesz, dlaczego Abraham postanowił pojechać do ojca?
S- Jeżeli chodzi o to, to nie wiem, czy poprawnym słowem jest, byliśmy zagrożeni, po prostu przerażała nas ta obsesja jego do ryb, ryby stały się nawet ważniejsze od nas.
R- Czyli Abraham ufał ojcowi i postanowił pojechać do niego?
S- Najprawdopodobniej, chociaż to dziwne, gdyż ich relacje za czasów, kiedy Tony był w domu, nie były najlepsze.
R- Czy możesz nam coś powiedzieć o tych relacjach?
S- Oczywiście, zawsze kiedy wraz z Abrahamem wracaliśmy ze szkoły, to rodzice się kłócili, jestem odrobinę starszy od Abrahama, więc wiedziałem, że to krótka kłótnia i po upływie czasu, rodzice się pogodzą, zaś Abraham w tym młodym wieku wziął tak to sobie do serca, że nienawidził on za równo, jak i mamy, tak i Tonego.
R- Widzę, że mówisz do ojca po imieniu, czy to oznacza, że nie uznajesz go już jako ojca.
S- Mam uważać tego kogoś za ojca? On zabił mi brata, sądzę, że gdyby nie było Abrahama, to zabiłby mnie.
R- Z tego, co nam wiadomo, Abraham dość szybko wyprowadził się z domu rodzinnego, czy to było spowodowane tym, że rodzice się kłócili?
S- Oczywiście, wyszło mu ta na dobre, gdyż od razu zaczął zarabiać dobre pieniądze.
R- Plotki mówią, że ciało Abrahama zostało wam zwrócone, czy to prawda?
S- To prawda, ogłosiliśmy się w internecie, że chcielibyśmy odzyskać ciało Abrahama, przestępca po, mimo że zapłacił za to 250 tysięcy, to i tak postanowił nam to zwrócić, nie mieliśmy zamiaru go wydawać na policji, lecz okazało się, że sam się tam zgłosił.
R- Czyli prawdziwą plotką może być też to, że pogrzeb Abrahama się odbył, oraz to, że Tony był na pogrzebie swojego syna.
S- To, że pogrzeb się odbył to tak, ale te z Tonym plotki to jest już totalna ściema, oglądałem się wszędzie, bo chciałem zobaczyć, czy właśnie Tony się zjawi, lecz się nie zjawił, co oznaczało brak skrupułów ze swojego czynu.
R- Jak się czuje twoja mama?
S- Z mamą jest wszystko git, czasami odwiedzimy grób Abrahama, lecz nie jest już w takiej rozsypce co wtedy.
R- Czyli po śmierci Abrahama, twoja matka była w totalnej rozsypce?
S- Była już nawet wcześniej, gdyż po pierwsze zerwała on z Tonym, a potem właśnie Abraham zaginął, my wtedy nie wiedzieliśmy, lecz on już dawno nie żył.
R- Czyli przez samo zaginięcie Sophia była w rozsypce?
S- To się zgadza, ale jak już mówię, teraz się trzyma bardzo dobrze, obecnie mieszkam tam u niej z moją dziewczyną, po to, aby o nią dbać.
R- Czy twoją dziewczynę nie zniechęca to, że masz w rodzinie mordercę?
S- O dziwo nie, wspiera mnie, gdy płaczę czasami za bratem, trudno mi się też czasami pogodzić z faktem, że około 35 lat temu straciłem brata i to brata w tak młodym wieku, w dodatku, że zmarł on z rąk ojca.
R- No dobrze, ostatnie pytanie. Czy wierzysz, że twój ojciec się jeszcze kiedyś odnajdzie?
S- Mam nadzieje, że dopadnie go ręka sprawiedliwości.
R- No dobrze, w takim razie dziękuję za wywiad, życzę miłego dnia.
S- Nie ma sprawy, miłego dnia.

NFAS945.png

Autor: @CeglaXD
Korekta: @AlimentoS
Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.