Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Do zamknięcia

AK47

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 17.04.2021 o 00:08, Princessa* napisał:

napisałem że chyba byłem w niepewności 

Jeżeli nie jesteś pewny to się upewnij a nie sprzedajesz i mówisz że ma v3 a tak naprawde v2 ...

Dnia 17.04.2021 o 00:13, Princessa* napisał:

og [W] |Rancher PFT| 2ns 800id | Nitro  zestaw W III| nie piszę że v3

chwila

Vakz.vip: co ma rancher? (141) Princessa*: p: racher 2.2 (pb) ecu 4 turbo 5 zw3 nitro 3 gwint lpg lampki liczik szyby wizu chyba.  

Jak widać słowo chyba jest napisane na końcu przy wizu

1 minutę temu, Princessa* napisał:

chodziło mi ogólnie

Jak dla mnie nie jest to żadne wytłumaczenie później by się okazało że nie ma połowy rzeczy i byś powiedział że na końcu pisałeś chb? proszę cię.

Chciałbym tylko dopowiedzieć że w tamtym momencie gadaliśmy z grupką osób na moim discordzie i wszystko było okej z strony Princessa jak i mojej ale po sprzedaży gracz odrazu zablokował mnie na dc jak i zablokował on.

23 godziny temu, Princessa* napisał:

Zablokowałem cię dsc z powodu że gadałem z mamą a ty mi Napier tymi powiadomieniami 

Wysłałem ci 2 wiadomości a później mnie zablokowałeś odblokuj mnie na dc

Chciałbym też dodać że nie miałem jak sprawdzic przed kupnem jakie auto ma nitro ponieważ gracz miał prawko i nie miał jak wystawić auta na giełdę lub u tunera sprawdzić

Czekam na wypowiedź administracji.

Transakcja poszła bez żadnego problemu skarga do zamknięcia

ⓘ Trwa przetwarzanie wymiany...
ⓘ Oddałeś:
  -- Pojazd: Rancher (ID: 834)
  -- Gotówkę: 15,000$
ⓘ Otrzymałeś:
  -- Pojazd: Sentinel (ID: 66)
✔ Wymiana zakończona sukcesem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.