Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Jakie gracze mają opinie o frakcjach?

Dolus

Rekomendowane odpowiedzi

1095417738_nagwek.png.f79346fa3c6de379d56c8279d066ff55.png

PASEK.png.5bd561c3d1927cdb835c991462c2c178.png

INFORMACJE.png.87797495366826d3d2b759b4def38d35.png

Witam, Junior Pressman VoTeR. - Redakcja Project News. Ostatnio wyruszyłem na drogi San Andreas, aby zrobić wywiad na temat poznania opinii graczy o naszych frakcjach serwerowych.

WYWIAD.png.8d74274bceb527633cff5fd25523f7c4.png

W pierwszej kolejności wyruszyłem na najbardziej zaludnione miejsce w SA, czyli spawn San Fierro.

sf.thumb.png.46887d08aee7391512d34c1ff2a56bd0.png

R: Redaktor @VoTeR.         G: Gracz @pablooo512

R: Witam, Junior Pressman VoTeR. - Redakcja Project News.

G: Witam.

R: Czy mógłbym zadać Ci kilka pytań, na temat jakie masz opinie na temat każdej frakcji na serwerze?

G: Tak, wal śmiało.

R: Czy jesteś w jakiejś frakcji na serwerze?

G: Nie niestety nie udało mi się jeszcze dołączyć do żadnej frakcji, Staram się dołączyć do SARA.

R: Dobrze. Jaką masz opinie o San Andreas Police Department?

G: Nie miałem z nimi, za dużo do czynienia myślę, że jest to bardzo pomocna frakcja i pilnują, naszego bezpieczeństwa na drogach i nie tylko.

R: Rozumiem. A jaką masz opinie o frakcji San Andreas Medical Department?

G: No im to tym bardziej oddaje pokłony, bardzo pomocni ludzie którzy, czuwają nad nami dzień i noc, aby w razie niebezpieczeństwa uratować nasze życie.

R: A co powiesz na temat frakcji San Andreas Fire Department?

G: Bardzo mili ludzie również, pomagający jak prawie wszystkie frakcje. Sam w życiu realnym darze w kierunku, by być strażakiem. Również pokłony dla nich!

R: Dobrze. A jaką masz opinie o San Andreas Road Assistance? Gracze mają największą styczność z frakcją SARA.

G: Bardzo przydatna frakcja, która dosyć często ratuje mi tyłek w sytuacjach drogowych.

Myślę że jest ich, najwięcej z powodu, że potrzeba takich ludzi.

R: I została nam ostatnia frakcja, czyli San Andreas Transport Corporation. Jaką tu masz opinie?

G: To jest frakcja mniej przydatna i już nieratująca, nam życia tak jak SAMD, SAPD czy SAFD.

SATC przydaję się w czasie gdy mamy, problem z przemieszczaniem się bądź nie mamy jeszcze auta.

R: Czy twoim zdaniem frakcja SATC powinno być biznesem, czy frakcją?

G: Bardziej bym powiedział, że powinien to być biznes. A frakcje to ludzie ratujący nam życie typu SAFD, SAPD, SAMD.

R: Nie mam więcej pytań. Dziękuje za wywiad i miłą rozmowę, życzę Ci miłego dnia.

G: Dziękuje wzajemnie.

R: Redaktor @VoTeR.      G: Gracz @Goebbels

G: Witam, serdecznie.

R: Czy mógłbym zadać Ci kilka pytań, na temat jakie masz opinie na temat każdej frakcji na serwerze?

G: Tak bardzo chętnie, odpowiem na pytania.

G: Niestety nie, ale jestem dobrej myśli.

G: SAPD nie jest zbytnio fajny ogólnie niemili, policjanci robią nie będę wymieniał dokładnie, ale no.

G: A bardzo faja frakcja, bardzo mili ludzie tam pracują.

G: Strażaki hmm ogólnie chyba mają najciężej z frakcji chłopaki, tak mi się wydaje fajna frakcja.

R: Dobrze. A jaką masz opinie o San Andreas Road Assistance? Gracze mają największą styczność z frakcją SARA.

G: Oszuści zostawiasz pojazd na parkingu, na 1h wracasz a on na pp.

R: I została nam ostatnia frakcja, czyli San Andreas Transport Corporation. Jaką tu masz opinie?

G: Ogólnie dziś podanie składałem, tam polecam fajna frakcja.

R: Czy twoim zdaniem frakcja SATC powinna być biznesem, czy frakcją?

G: To by zależało, ale raczej frakcja.

R: Nie mam więcej pytań. Dziękuje za wywiad i miłą rozmowę, życzę Ci miłego dnia.

G: Dziękuję również miłego dnia.

Następnie po dwóch wywiadach ruszyłem na prace dorywczą Magazyn, ale się bardzo byłem w szoku bo tylko było 2 lub 3 graczy w pracy.

magazyn.thumb.png.4ed46776cf831661f3ab7424ee65dd0c.png

R: Redaktor @VoTeR.       G: Gracz  @Exrad

G: Witam, serdecznie.

R: Czy mógłbym zadać Ci kilka pytań, na temat jakie masz opinie na temat każdej frakcji na serwerze?

G: Tak z chęcią odpowiem.

G: Nie jestem.

G: Nie jest taka nudna, ale za duże mandaty czasami.

G: Nie umie odpowiedzieć na to pytanie.

G: Chyba najnudniejsza frakcja, ale to tylko moje zdanie.

G: No chyba najlepsza najciekawsza.

G: Też ciekawa.

R: Czy twoim zdaniem frakcja SATC powina być biznesem, czy frakcją?

G: Moim zdaniem raczej frakcja.

G: Dziękuje nawzajem.

Tylko jeden gracz zgodził się na zadanie kilku pytań. Zatem wyruszyłem na różne prace trafiłem na wspaniałego gracza na pracy Sweepery.

sweper.thumb.png.14a289bdcdadbfb2924c92b6e104a008.png

R: Redaktor @VoTeR.     G: Gracz @Rendirock

G: Witam, Pracownik Rendirock z SA Road Assistance!

R: Czy mógłbym zadać Ci kilka pytań, na temat jakie masz opinie na temat każdej frakcji na serwerze?

G: Jasne.

G: Tak, w SARA.

G: Byłem w tej frakcji nie jeden raz na innych serwerach na różnych posadach, mam sentyment do tej frakcji, lecz w wykonaniu @burgundy jest zbyt toksyczna.

G: Według mnie jest to potrzebna frakcja w naszym San Andreas, przede wszystkim w pomocy różnym osobom, chłopaki robią swoje.

G: To samo mógłbym powiedzieć co o frakcji, San Andreas Medical Department, pomagają osobom, które tego potrzebują.

G: Heh jest to kontrowersyjna trochę, frakcja i trochę ''denerwująca'' graczy ze względu na pilnowanie, porządku na parkingach oraz drogach SA i zostawianiu ich na parkingu policyjnym.

Ale także pomaga graczom przewożąc, ich pojazdy na mechanika.

G: Jest to frakcja potrzebna tak samo, jak inne, pomaga graczom w przewożeniu z miejsca A do miejsca B.

R: Czy twoim zdaniem frakcja SATC powinna być biznesem, czy frakcją?

G: Myślę, że to i to byłoby dobrym ''wyborem''. SATC pasuje jako biznes, jak i frakcja.

G: Również dziękuje za rozmowę miłego dnia.

Po tym wywiadzie szukałem kolejnego gracza ale nie udało mi się tego zrobić. Jechałem już na bazę biznesu po drodze zahaczyłem o stacje benzynową obok tunera. 

Pomyślałem i zawróciłem się zapytać do właściciela tunera czy by chciał udzielić mi wywiadu.

tuner.thumb.png.75c1a3d6e757cefe592a7c298f39cda2.png

R: Redaktor @VoTeR.    G: Gracz @czefoo

G: Witam z tej strony czefoo z organizacji the always.

G: Tak z chęcią odpowiem.

G: Obecnie nie.

G: Moim zdaniem jest to bardzo fajna, frakcja można się wcielić w amerykańskich policjantów, jest to ciekawa frakcja na łapaniu przestępców, jeśli się przestrzega wszystkich obostrzeń, możemy być spokojni że

frakcja SAPD nic nam nie zrobi trzeba, ich pochwalić za to ze starają się utrzymać porządek w naszym mieście.

G: Moim zdaniem frakcja SAMD jest to frakcja, w której możemy się nauczyć bardzo dużo w realnym życiu np. pierwsza pomoc z tego, co widziałem we frakcji są spoko.

Ludzie bardzo mili oraz wyrozumiali zawsze chętnie odgrywam z nimi RP z przyjemnością.

G: Jest to frakcja, bez której miasto może czuć się spokojnie, ponieważ pilnują, żeby każdy budynek się nie spalił. Tez bardzo fajni ludzie tam są osobiście ich poznałem,

jak byłem we frakcji SARA. Szybko oraz skutecznie wykonują swoja prace przez, to cale miasto może spokojnie spać i nie bać się co będzie następnego dnia.

G: Tak, ponieważ jeśli utkną gdzieś na pustkowiu, zawsze dzwoni się na /112 SARA oni chętni przyjeżdżają i udzielają pomocy drogowej, zawsze można na nich liczyć wykonują

swoja prace z jak największą dokładnością i zawsze starają się pomóc, na tyle ile umieją. Chętnie przywiozą naprawkę czy ta kanister z benzyna pracują tam bardzo mili ludzie.

G: No to tak zawsze chętnie korzystam z ich usług, szybko oraz prawie za darmo dowiozą w każde miejsce, w mieście polecam szczególnie graczy @Banan99, oraz @CzarnyDolareK świetnie wykonują swoja prace nie raz, mi pomogli dzięki Wam chłopaki.
Frakcja SATC bardzo przydatna frakcja, polecam naprawdę napisać do nich podanie, może kiedyś wy będziecie w stanie pomoc komuś, kto tej pomocy będzie potrzebował.

R: Czy twoim zdaniem frakcja SATC powinna być biznesem, czy frakcją?

G: Moim zdaniem frakcja SATC powinna być frakcja, czyli tak jak jest obecnie do biznesu, można zaliczyć.

G: Dzięki.

2001628114_PASEKZLOGO.png.5de3b6367a064253d89d33c78e78cec9.png

Autor: @VoTeR.
Korekta: @AlimentoS
Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.