Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kacpiiierek

efeskebab2115

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kruczektoziomal
Nick oskarżonego: Kacpiiierek

Powód skargi: Bezpodstawne zabranie licencji A,B i C

Dowody: https://imgur.com/a/zGCvjyz

Opis sytuacji: Jeździłem sandkingiem po SF przy czym jadłem obiad, nagle dostaje prawko no co to dużo mówić. Chodzi o sytuacje w której na skrzyżowaniu gdzie zdaję się prawojazdy, jechałem ze strony mechanika po czym zatrzymałem się na trawie ponieważ jadłem obiad, po czym wjechałem pod górkę na nitrze i wywaliło mnie na lewy pas. Według pana Kacpiierka nie powinno się używać nitra przy wjeździe pod górkę. Na koniec dodam że wiem że nie mogę napisać skargi za nadaną karę, ale pisząc apelacje zakładam że pan Kacpiiierek nawet by nie rozpatrzał lub by odrzucił co by nie miało sensu.

A więc tak zacznijmy od pewnego punktu regulaminu działu skarg na administracje: 

§ 6
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Co do treści skargi to ustawiłeś się specjalnie na trawie i jadąc w strone górki z której skakałeś włączyłeś nitro, lecz jak skoczyłeś walnąłeś w lampe. Dodam, że zapomniałeś dodać drugiego powodu jakim jest jazda pod prąd, która była w stu procentach słuszna, więc nie widze tu bezpodstawnego zabierania Prawa Jazdy.

42 minuty temu, Kacpiiierek napisał:

A więc tak zacznijmy od pewnego punktu regulaminu działu skarg na administracje: 

§ 6
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Co do treści skargi to ustawiłeś się specjalnie na trawie i jadąc w strone górki z której skakałeś włączyłeś nitro, lecz jak skoczyłeś walnąłeś w lampe. Dodam, że zapomniałeś dodać drugiego powodu jakim jest jazda pod prąd, która była w stu procentach słuszna, więc nie widze tu bezpodstawnego zabierania Prawa Jazdy.

Niestety nie przypominam sobie żebym jechał pod prąd, chyba że dla Ciebie jechanie pod prąd to dwusekundowe omijanie ludzi ze swojego pasa, co do skoku niestety tak nie było.

1 godzinę temu, Kacpiiierek napisał:

A ja sobie przypominam, że między Mechanikiem a urzędem jechałeś pod prąd. Co do skoku to dokładnie tak pamiętam ową sytuacje co nie zmienia faktu, że skarga dalej jest za nadaną kare.

Poczekam aż ktoś zareaguje pod tym postem, potem napisze apelacje ty ją odrzucisz i napisze to samo. Nie wiem jaka to różnica dlatego ten punkt regulaminu nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.