Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Czlowiek_Okon

Lisu

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 1968
Login: Lisu
Nick oskarżonego: @Czlowiek_Okon
Powód skargi: Taran, wymuszenie + oszustwo
Data zdarzenia: Koło 13-stej, dzisiejszego dnia
Dowody: https://i.imgur.com/afpzTUs.mp4
Opis sytuacji: Siema, na co dzień nie pisze skarg, bo nie jestem 60-tką, tak jak wyżej oznaczony osobnik, nie pisałbym tego, ale za to, że jest dzieciaczkiem i jest po prostu uwalony na łeb i pisał mi cały czas na pm "I CO TAM? :DDDDDD" więc postanowiłem napisać skargę, bo Przemo, Wasz administrator nagle odszedł od komputera, anyway. Jechałem z ziomkiem na DM'a i chłop zatrzymał sie w miejscu, a następnie zamiast jechać do przodu postanowił sobie cofnąć, dziwne? Dziwne. Przez to kazał mi zapłacić pieniądze, albo wysle reporta, napisałem mu "spoko, możesz obciągnać, bo i tak mam nagrane". Gdyby zachował sie normalnie i nie byłby 2head'em to bym go nie zwyzywał, ale takich graczy trzeba po prostu tępić. Na samym początku staranował, później wymusił zapłaty, a na końcu oszukał @Przemo*, że ja go staranowałem. Przyznaje się tylko do tego, że go zwyzywałem, ale za to kare na serwerze już dostałem, także proszę o ukaranie tego dzieciaczka, bo takie sytuacje na takim serwerze nie powinny mieć bytyu
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Zablokowal pm, ale wcześniej mu napisałem, ze będzie skarga, więc jest 😆

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.