Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Fcr 900 - Co powinieneś o nim wiedzieć

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

HrQrtkj.png

naTqDnE.png

Witam, w dzisiejszym artykule, przedstawię pojazd marki FCR-900, opowiem o nim co nie co, ponieważ sam go posiadam, zapraszam.

VDgjwdI.png

Witam pojazd marki FCR o modelu 900, jest to motor z wyższej półki, kosztuję on salonowo 150 tysięcy dolarów, i nie jest to duża kwota za to co nam daję. Gatunek tego 
motoru to ścigacz, jest on szybki bo, aż z zestawem wyścigowym 3 i silnikiem 1.0 w benzynie, a jego maksymalna prędkość wynosi 299 kilometrów na godzinę, gdy się wleje
do niego paliwo wysokooktanowe 98, przyśpiesza jak cheetach z nitrem i to się składa na rewelacyjne osiągi. Sprawdziłem na próbach czasowych, czas jaki zdobędzie najlepszy,
wykonałem kilka prób.:

Opuszczone lotnisko - 7,2 sekundy
Kanały w Los Santos - 8,1 sekundy 
Las Venturas, Prickle Pine - 1:30,1 sekundy
Tierra Robada - 1:23:5 sekundy

dHHcrqR.gif

Tylko na tych próbach czasowych zdołałem sprawdzić czasy jakie osiągam, niestety nie można już lepszych osiągać na dragowych odcinkach, bo do motorów nie można montować nitra.
Jeśli chodzi o naprawy do tego pojazdu, to są to małe koszty, porównywane do pojazdów marek takich jak, Manana, Perennial, Walton dochodzą do maksymalnie 40$, powodem tego
jest to że się płaci tylko za regenerację silnika, turbo, oleju i za sam silnik, również owe naprawy zachodzą bardzo rzadko, dlatego że silnik tu się prawie wcale nie psuje,
trzeba solidnie odwalać z kilka godzin, żeby się on zaczął dymić, a jak zacznie już na czarno dymić to w ogóle nie traci osiągów, przechodząc do spalanie tego to jest to jak
na motor według mnie duża liczba bo, aż 12 +/- litrów na sto kilometrów, cały bak kosztuję około 450 dolarów, oczywiście 75 litrów benzyny bo gazu nie zatankujemy, bo nie ma
możliwości założenia.

k1AwIr0.png

Zdjęcie pozycji kierowcy.

nUGmmns.png

Zdjęcie silnika.

SUamXmC.png

5V20MaL.png

Moim zdaniem jest to pojazd najlepszy w kategorii, cena do osiągów, bo za takie osiągi trzeba płacić nawet w okolicach 1 miliona, a ten egzemplarz kosztował mnie 320 
tysięcy, lecz nie robiłem go od nowości. Polecam kupić motor jeżeli ktoś o wy chcę, dziękuje za przeczytanie artykułu i do zobaczenia.
NFAS945.png

Autor: @_PeMaR_

Korekta: @Kamcio.

Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.