Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Wychuchol

xvc

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11325
Login: MarekGC&BW
Nick oskarżonego: @Wychuchol
Powód skargi: Szantaż
Data zdarzenia: dzisiaj o 14: 40 około
Dowody: Wszystko w logach
Opis sytuacji: Witam, a więc tak, w piątek sprzedałem eurosa oskarżonemu za kwote łączną 45k oraz 295k w raty, dzisiaj nagle do mnie pisze  i pyta czy moge mu dać 14dni,(Było ustalone 10dni+2dni gdyby nie zdążył od piątku) ja się na przedluzenie nie zgodziłem, bo nie będę czekać bóg wie ile, to napisal mi na pm, że on i tak za tydzien dostanie nowy komputer to będzie miał ..... w ten serwer, ja zacząłem sie już trochę denerwowac, poniewaz 300k piechotą nie chodzi. To napisał do mnie, że najlepsza opcją, bedzie wymiana bo mi tego siana nie odda(coś w tym stylu, potraktowałem to jako szantaż) bo gracz wiedział na co sie pisze, i tak jakby słabo, bo najwidoczniej eurosik sie nie spodobał to po 3 dniach najlepszym jego sposobem na odmiane jest jak najwidoczniej szantaż. Prosze o ukaranie go, bo tak jak pisałem wyżej, wiedzial na co sie pisze i miał 24h na odmiane, to robi to dopiero po 72h w dodatku szantażując, że jak sie nie odmienie to pieniedzy nie otrzymam, wiec postanowiłem sie odmienic, Niech rcon sprawdzi dokladnie logi, to wszystko będzie pozdrawiam
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  Poinformuje tutaj ponieważ mam mute, @Wychuchol

Smieszne są Twoje zdania oraz twoje oskarżenia szantaz to nie był po prostu nie będę na nowym komputerze juz tak często na projectrpg i dlatego tak napisalem bo nie mogę pojazdow od 4 dni sprzedać. Odmieniłeś się i jest po sprawie kasy nie straciłeś teraz płaczesz bo masz problem o to ze byłeś wulgarny wobec mnie na /pm i otrzymałeś mute 5h. Tyle w temacie watpie ze administracja cos z tego wyciagnie bo jak widać to twoje bóle tutaj napisaly ta skargę.

Dodam jeszcze, że zgodziłem sie na odmiane, poniewaz jak gracz pisal ze bedzie miec nowy komputer, to gdyby i tak dostal bana, to moglby grac na nowym komputerze bo jakos duzego majątku on nie ma, a jak dobrze wiem pieniedzy za graczy nie zwracacie, dlatrgo postanowilem sie odmienic i nie byc stratnym.

Chciałbym dla administracji jeszcze jasno wyjaśnić sytuacje. Napisalem ze gdzieś mam projecta bo mi się naprawdę nudziło aczkolwiek teraz to się zmieniło dostałem się do frakcji, gracz sie ze mną odmienił wiec nie powinno być sytuacji aczkolwiek no jakby go zaszantazowalem bo nie byl bym mu w stanie oddac tych pieniędzy na umówiony termin.

Ja psuje community serwera? Obwiniasz mnie na pm, że to przeze mnie zostaniesz ukarany, nie kolego. Zostaniesz być może ukarany za to, że szantażowałeś mnie, że jak sie nie odmienie to strace hajs, bo i tak bedziesz mial nowy komputer i ci to zwisa czy bana dostaniesz, dokładnie tak napisałeś. A ty śmiesz mnie obwiniać, i pisać na discordzie, że mnie rozjebiesz bo napisałem słuszną skargę, wyzywasz od 60 a sam mnie zreportowałeś co jest conajmniej bardzo śmieszne (XD). Ps. czekam na tą pizze bo zgłodniałem juz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.