Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Spadki FPS - Endi

Endi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie przychodzę z problemem odnośnie znacznych spadków FPS w miejscach takich jak spawn, parkingi (ogólnie miejsca gdzie znajduję się spora ilość samochodów). Omijając owe miejsca mam stałe 40-60FPS, lecz gdy zbliżę się do miejsc wyżej wymienionych klatki spadają mi do 15-25 i nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. Grając w MTA około 7 lat taki problem zdarzył mi się pierwszy raz.

Pozdrawiam Endi

34 minuty temu, Fugi napisał:

Wyłącz i włącz kompa i będzie dobrze. Też tak miałem. 

Niestety nie pomogło, cały czas mam spadki FPS po ponownym uruchomieniu laptopa.

Edit: Problem to nowe dźwięki pojazdów, po wyłączeniu ich FPS wracają do normy.

Temat do zablokowania i przeniesienia do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.