Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na nishi

remziak

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, nishi napisał:

Siema, z taran bardzo przepraszam, a za szkody wyrządzone mogę zapłacić.

Najpierw się zdecyduj czy mnie przepraszasz i masz zamiar zapłacić za wyrządzone szkody, czy jednak będziesz mi pisał niemiłe rzeczy na prywatnych wiadomościach w grze. Przeprosin nie przyjmuje, bo jesteś fałszywym człowiekiem, który zamiast od razu zapłacić i przeprosić pierw odjeżdża tłumacząc się "lagami", by później mnie atakować z rozkazu swojego kolegi (bo sam chyba napisać do kogoś nie umiesz, a przynajmniej tak wynika z tego co napisałeś) w prywatnych wiadomościach, a na końcu fałszywie przeprosić na forum, by dostać złagodzenie kary. Taka żenada trochę 🙂

Spoiler

[2021-04-11 15:01:13] [Output] : << [144] nishi: wiesz co
[2021-04-11 15:01:39] [Output] : << [144] nishi: ze na dm ssiesz
[2021-04-11 15:01:57] [Output] : >> [144] nishi: No ale po co Ty mi to piszesz?
[2021-04-11 15:02:09] [Output] : << [144] nishi: bo anime tak mi kazal
[2021-04-11 15:02:17] [Output] : << [144] nishi: i jestes 60
[2021-04-11 15:02:27] [Output] : << [144] nishi: o jakiegos picadroa skarge piszesz
[2021-04-11 15:02:33] [Output] : << [144] nishi: co naprawa 30
[2021-04-11 15:02:38] [Output] : >> [144] nishi: Przestań już płakać

1 minutę temu, nishi napisał:

Ale ty piszesz skargę co się nawet nie opłaca picador w naprawie jest dość tani 

Piszę skargę, bo staranowałeś dwie osoby i nawet nie chcesz zapłacić za szkody, Dopóki ktoś nie napisze na Ciebie skargi. Co z tego, że w naprawie jest tani skoro ja marnuję czas na zarobienie tych groszy, czas na pojechanie do mechanika, pieniądze na zapłatę mechanika i paliwo? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.