Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

Xan

Rekomendowane odpowiedzi

Login:Tripz
Nick oskarżonego:WhiteTiger
Powód skargi: Faworyzacja kobiet
Data zdarzenia: 11.04.2021
Dowody: w logach wszystko jest.
Opis sytuacji:Wszystko w ss. Jeśli piszesz czy możemy skończyć, to znaczy że ona też prowokuje, a nie tylko ja.

Koleżanka dostała muta na 5h

Ja dostałem na 1 dzień

Gdy widać na logach że ona też mnie prowokowała, jeszcze nie wspomnę o tym jak napisała że jestem żałosny, a ty przytaknąłeś pisząc dobrze mówisz.

Mógłbym tez uznać to za prowokacje z twojej strony. 

Ogólnie kolega lubi faworyzować chyba dziewczyny. 

Ps. Dodam jeszcze 2 ss. Gdzie kolega mnie prowokował ale Whitetiger nie upomniał go a ni nic.

W regulaminie jasno pisze.

9. Zakazuje się nierównego traktowania graczy przez Administrację serwera. Jeśli nie umiesz się dostosować do regulaminu to nie bądz ssuporterem. 

white.png

sdsd.png

Bez nazwyasdad.png

sadada.png

1 godzinę temu, Ogladam_AnimeDzw napisał:

Koleżanka dostała muta na 5h

Ja dostałem na 1 dzień

Dostała mute na 5h ponieważ się z Tobą kłóciła tylko na chacie /g

Ty natomiast prowokowałeś ją+ tak samo jak ona kłótnie na chacie /g

jak napisała że jestem żałosny, a ty przytaknąłeś pisząc dobrze mówisz

To była odpowiedź to słowa Patryk'a na chacie /g jak sobie pisaliśmy razem, nie wyciągaj słów wziętych z kontekstu rozmowy.

9. Zakazuje się nierównego traktowania graczy przez Administrację serwera.

Potraktowałem Was równo, spoglądając chat zobaczyłem, że prowokujesz ją przez co zaczęła sie miedzy Wami kłótnia. Dostałeś więcej bo wszystko Ty rozpocząłeś.

Jeśli nie umiesz się dostosować do regulaminu to nie bądz ssuporterem. 

Ja umiem dostosować się do regulaminu, temu zostałeś ukarany 😄

Po 2 zastosuj sie do regulaminu pisania skarg na członków Administracji. 

§ 6
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Napisałeś skargę, ponieważ otrzymałeś karę w postaci wyciszenia. Miłego Dnia.

Przed chwilą, WhiteTiger napisał:

Dostała mute na 5h ponieważ się z Tobą kłóciła tylko na chacie /g

To była odpowiedź to słowa Patryk'a na chacie /g jak sobie pisaliśmy razem, nie wyciągaj słów wziętych z kontekstu rozmowy.

Potraktowałem Was równo, spoglądając chat zobaczyłem, że prowokujesz ją przez co zaczęła sie miedzy Wami kłótnia. Dostałeś więcej bo wszystko Ty rozpocząłeś.

Ja umiem dostosować się do regulaminu, temu zostałeś ukarany 😄

Po 2 zastosuj sie do regulaminu pisania skarg na członków Administracji. 

§ 6
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Napisałeś skargę, ponieważ otrzymałeś karę w postaci wyciszenia. Miłego Dnia.

Widzę że masz problemy z czytaniem. Napisałem skargę z powodu Faworyzacji Kobiet. 

Po 2 Co miałeś na myśli pisząc Czy możecie skończyć  ? 

a i po 3 

Dostała mute na 5h ponieważ się z Tobą kłóciła tylko na chacie /g

Więc jeśli ze mną się kłóciła to nie sądzisz że też powinien dostac muta za kłótnie na 5h ?

a i do tego 

Daj mi loga na co ty mu odpowiedziałeś. Bo jak widać na logach nic nie pisał  wtedy. 

10 minut temu, Ogladam_AnimeDzw napisał:

Nie kłóciła się ze mną ponieważ normalnie pisaliśmy? Kiedy Ty zacząłeś coś nam pisać,

Daj mi loga na co ty mu odpowiedziałeś. Bo jak widać na logach nic nie pisał  wtedy. 

Przeczytaj logi które sam podesłałeś co on napisał, na co ja mu odpowiedziałem.

Po 2 Co miałeś na myśli pisząc Czy możecie skończyć  ? 

Wiadomo, że skoro poprosiłem czy możecie skończyć chodziło mi o Waszą bezsensowną kłótnię.

Więc jeśli ze mną się kłóciła to nie sądzisz że też powinien dostac muta za kłótnie na 5h ?

Owszem, powinna ale zacząłeś całą prowokację. Również za samą prowokację mam prawo Cię ukarać.

Ps, Wszystko co chciałem to napisałem.  Czekamy na wypowiedz Administracji RCON.

Spoiler

Chodziło mi o tą twoją wiadomość ale no nie wiedziałem jak dać spoiler. Odpowiadając 

Więc jeśli ze mną się kłóciła to nie sądzisz że też powinien dostac muta za kłótnie na 5h ?

Spoiler

Chciałbym loga czym niby sprowokowałem. 

Chodziło ci o tą wiadomość 

prow.png.3d8a7f9c87f89cd8e5ef3120e729a086.png

Chciałbym dodać jeszcze, że  Whitetiger siedział w aucie z 60.kabeiks.  kabeiks podjechał do mnie napisał mi prowokacyjną wiadomość

Whitetiger nic nie dał mu ostrzeżenia chociaż wspomnę że siedział z nim w aucie.

Dał dopiero po moim reporcie. 

Nie prowokuj 

Dużo akcji jest z tym 60.kabieks  whitetiger Lubi strasznie faworyzować  60.kabeiks. Jeszcze nie wspomnę o tej akcji kiedyś na dm. 

Pozdrawiam 

7 godzin temu, Ogladam_AnimeDzw napisał:

Chciałbym dodać jeszcze, że  Whitetiger siedział w aucie z 60.kabeiks.  kabeiks podjechał do mnie napisał mi prowokacyjną wiadomość

Whitetiger nic nie dał mu ostrzeżenia chociaż wspomnę że siedział z nim w aucie.

Dał dopiero po moim reporcie. 

Nie prowokuj 

Napisałeś reporta sekunda po tym gdy on to napisał, także jasne jest to że nie zdążyłem jeszcze zareagować. Przyjąłem Twojego reporta i nadałem Warna. Nie jestem robotem tylko człowiekiem i też nie zawsze wszystko widzę.

7 godzin temu, Ogladam_AnimeDzw napisał:

Dużo akcji jest z tym 60.kabieks  whitetiger Lubi strasznie faworyzować  60.kabeiks.

Mówisz faworyzować bo nie otrzymał muta tylko warna? Że ty dostałeś muta za podobną akcję tylko, że dodałem Ci do tego kłótnie.

Skarga w ciągu dalszym za nadaną karę MUTE.

Whitetiger nic nie dał mu ostrzeżenia chociaż wspomnę że siedział z nim w aucie.

to, że siedzę pod G nie znaczy, że ciągle patrzę na grę. [2021-04-11 20:24:47] [Output] : Gracz kabeiks otrzymaĹ‚ ostrzeĹĽenie od WhiteTiger, powĂłd: Nie prowokuj.

proszę nie kłamać.

28 minut temu, WhiteTiger napisał:

Napisałeś reporta sekunda po tym gdy on to napisał, także jasne jest to że nie zdążyłem jeszcze zareagować. Przyjąłem Twojego reporta i nadałem Warna. Nie jestem robotem tylko człowiekiem i też nie zawsze wszystko widzę.

Mówisz faworyzować bo nie otrzymał muta tylko warna? Że ty dostałeś muta za podobną akcję tylko, że dodałem Ci do tego kłótnie.

Skarga w ciągu dalszym za nadaną karę MUTE.

Whitetiger nic nie dał mu ostrzeżenia chociaż wspomnę że siedział z nim w aucie.

to, że siedzę pod G nie znaczy, że ciągle patrzę na grę. [2021-04-11 20:24:47] [Output] : Gracz kabeiks otrzymaĹ‚ ostrzeĹĽenie od WhiteTiger, powĂłd: Nie prowokuj.

proszę nie kłamać.

To dzisiaj ogólnie kolega 60.kabeiks od ciebie dostał z 3 warny raz za prowokacje dwa razy żeby nie odwalał i żeby jechał ostrożnie ja myślę ze jesli warn koledze nie pomógł jeden to drugi już prawko 

Ale wiadomo Musi być "FAWORKA" Pozdrawiam 

Śmieszne jest to że ty ciągle przyjmujesz reporty na 60.kabeiks zbyt wolni są inni ssuporterzy oj wiadomo że tak. Pozdrawiam :PP 

Wiadomo że tak, Jeszcze zamiast mu napisać nie prowokuj. Pisemnie to się patrzyłeś jak królewicz jakiś i po moim reporcie dopiero zaregowałeś. 

a przecież nie jesteś robotem tylko człowiekiem. ;pp 

a i btw dziekuje panowie za reakcje łatwa repka wlatuje ❤️ 

2 godziny temu, Ogladam_AnimeDzw napisał:

Śmieszne jest to że ty ciągle przyjmujesz reporty na 60.kabeiks zbyt wolni są inni ssuporterzy oj wiadomo że tak. Pozdrawiam :PP 

Nie przyjmuję ciągle reportów na niego, po prostu nie będąc we frakcji w której wczesniej byłem, więcej czasu poswięcam na robienie ich.  Także, jeżeli był na niego takowy raport to przyjmuje i go wykonuję 😄

Ja swoje co do Ciebie napisałem. Napisałeś skargę bo otrzymałeś karę, nie dostał byś kary- również skargi by  nie było.  SKARGA ZA NADANĄ KARĘ.

Wiadomo że tak, Jeszcze zamiast mu napisać nie prowokuj. Pisemnie to się patrzyłeś jak królewicz jakiś i po moim reporcie dopiero zaregowałeś. -

Tak jak Ci pisałem tutaj to, że siedzę na "G" nie oznacza, że spoglądam co chwilkę na gierkę. 

Wszystko Ci wytłumaczyłem jasno myślę, że wystarczy przeczytać. Miłej Nocy 🙂

Przed chwilą, WhiteTiger napisał:

Nie przyjmuję ciągle reportów na niego, po prostu nie będąc we frakcji w której wczesniej byłem, więcej czasu poswięcam na robienie ich.  Także, jeżeli był na niego takowy raport to przyjmuje i go wykonuję 😄

Ja swoje co do Ciebie napisałem. Napisałeś skargę bo otrzymałeś karę, nie dostał byś kary- również skargi by  nie było.  SKARGA ZA NADANĄ KARĘ.

Wszystko Ci wytłumaczyłem jasno myślę, że wystarczy przeczytać. Miłej Nocy 🙂

Dobrze wcale nie przyjmujesz a przecież 3 warny inny kolega nadał a i btw 

Spoiler

Jeśli była podobna przecież akcja to powinien dostać muta za prowokacje. 

przecież ja też dostałem muta między innymi za prowokacje + za kłótnie 

Ale nie przecież Whitetiger da warna bo kolega sie na niego obrazi jak dostanie muta. 

Miłej nocy. 
SKARGA ZA NADANĄ KARĘ.

Czego nie rozumiesz w napisanu Faworyzacji kobiet. Tzn Nadanie kary nie równo. 

Dałem ci jasny punkt. Traktuj graczy równo.

Jeśli nie potrafisz się dostosować do punktu w regulaminu to nie bądz ssuporterem.

Czekam na Rcon 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.