Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na CharloteVannesa oskarżony przez RvFal3K

RvFal3K

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @CharlotteVanessa
Data zdarzenia:  9.04.2021
Opis zdarzenia:  Uprzedzając Pracownika że nie ma brać łodzi ponieważ mogą wystąpić bugi itd. Typiarka uparcie wzięła łodź nawet nie dopytując się administracji czy może tak zrobić zawiozła łódź do lakiernika. Jadąć sultanem i próbując ją wyprzedzić przez zbugowaną łódź na lawecie zepsułem sobie pojazd. No logiczne jest to że Sara nie powinna się brać za takie rzeczy bo mogą wystąpić takie rzeczy które uprzykrzają graczą. 
Dowody: 

mta-screen_2021-04-09_13-22-27.thumb.png.953d5fe37c88647230072b49f6bfb336.png

po 1 jechałeś za mną do samego lakiernika i widziałeś że łódź wystaje, owszem nie byłam pewna czy mogę wieść tą łódź. Mój błąd ale potem Whitetiger  się tepnął do mnie i mi powiedział że to powinna robić administracja więc dowiozłam tą łódź tam gdzie powinnam po czym reszte zostawiłam administracji skoro tak powiedział Supporter. Potem wysyłałeś parę razy z swoim kolegą zgłoszenia gdzie powiedział jasno Supporter że oni mają to robić mogłeś podjechać i powiedzieć bym ci zapłaciła za szkody a nie jeździć za mną potem cały czas z gibonem i czasami prowokować. Ja bym ci bez problemu zapłaciła za szkody ale zamiast powiedzieć to jeździłeś za mną i mówiłeś że mam brać te łódź gdzie wyżej napisałam co Supporter powiedział. Więc nie rozumiem tej skargi skoro  właściciel nie ma do mnie problemu bo widział jak wygląda sytuacja i co administracja powiedziała. Potem ogarnęła łódź, jechałam prawym pasem więc mogłeś drugim jechać a moim okiem  specjalnie za mną jechałeś łódź siedziała w jednym miejscu.  Moim zdaniem wystarczyło podjechać i powiedzieć zapłać mi , i co miałam na środku drogi łódź zostawić? wiem już że  oni mają to robić więc dowiozłam  i zostawiłam im. I nikt  nie mówił przed zabraniem że mam jej nie brać tylko w połowie drogi  więc 1 zdanie jest błędne.

Napisałam wyżej że zostawiłam ją ponieważ Supporter powiedział że oni mają to robić. I nie chciałam ponownie popełniać błędu który popełniłam zabierając go, i tylko ty masz oto problem do mnie gdzie właściciel łodzi

nie ma. Jasno administracja wyjaśniła że oni mają to robić.

To ty się pogrążasz i nie mówiłam że ktoś mi pozwolił tylko że nikt sie nie czepiał to po 1 a po 2 to ty masz problem  pisałam mogłeś podjechać to bym ci zapłaciła ale nie więc  już przestań lepiej wgl coś pisać.

Jakoś tego jak jechałeś pod prąd to już ss nie dałeś

2 godziny temu, CharlotteVanessa napisał:

To ty się pogrążasz i nie mówiłam że ktoś mi pozwolił tylko że nikt sie nie czepiał to po 1 a po 2 to ty masz problem  pisałam mogłeś podjechać to bym ci zapłaciła ale nie więc  już przestań lepiej wgl coś pisać.

Jakoś tego jak jechałeś pod prąd to już ss nie dałeś

To co ty mówisz to jest totalny absurd, gubisz się w tym co mówisz. Czekam na decyzję zarządu 

@RvFal3K na przyszłość jak będziesz pisał skargę to nie używaj słów typu " Typiara / Typiarka ", bo nie wypada tak pisać czy do chłopaka czy to do dziewczyny. @CharlotteVanessa takimi sprawami jak holowaniem łodzi lub innych pojazdów wielogabarytowych zajmuje się wyłącznie administracja, ze względu na bugi jakie @RvFal3K wspomniał w skardze. Skargę zamykam i jednocześnie zatwierdzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.