Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pokaż swoje auto! - Kwiecień 2021 [#1]

Lightmil
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pokaż swoje auto!

Witam wszystkich oraz zapraszam do wzięcia udziału pierwszym wydarzeniu organizowanym przeze mnie. Jest to zapowiedź cotygodniowej serii wydarzeń w których każdy z was może wziąć udział i wygrać jakąś drobną nagrodę.

Przechodząc do konkretów. Posiadasz ciekawą kolekcje aut? A może po prostu znasz się na robieniu dobrych zdjęć? Podziel się z nami swoimi umiejętnościami i zaprezentuj swoje dowolne auto na tle ciekawej scenerii w San Andreas.
Nie musisz posiadać dobrze wyglądającego auta aby wygrać, liczy się całokształt zdjęcia, więc zawsze możesz spróbować swoich sił.

Nagrody przewidziane są za trzy pierwsze miejsca, kolejno:
1 miejsce – 5000$

2 miejsce – 3000$
3 miejsce – 1500$

Aby uczestniczyć w konkursie wystarczy wysłać zdjęcie swojego pojazdu na tle ciekawej i oryginalnej scenerii San Andreas. Zdjęcie musi być zrobione na serwerze oraz nie może być przerobione programem do obróbki graficznej. Pojazd biorący udział w konkursie musi być własności osoby zgłaszającej się do konkursu. Autor zastrzega sobie prawo do indywidualnego oceniania sytuacji nie określonych w warunkach konkursu.

Prace przesyłamy w tym temacie i przyjmowane są do 23:59 14.04.2021, a wyniki publikowane są do 24h od zakończenia przyjmowania prac.

W razie dodatkowych pytań proszę kierować je do mnie na forum albo Discord. Życzę wszystkim powodzenia i oczekuję na ciekawe prace. Niżej załączam poglądowe zdjęcie i uwagi do których zalecam zastosować się.

Pozdrawiam,
Lightmil

Link do przykładowego zdjęcia -> https://imgur.com/a/tT4qnTB
Zalecam zdjęcia robić na kamerze pierwszoosobowej (którą uruchamiamy przy pomocy komendy /fp) oraz w ustawieniach serwera pod F5 wyłączyć wszystkie ustawienia interfejsu. Pamiętajcie aby było wyraźnie widać dane w prawym dolnym rogu, gdyż są one potwierdzeniem, że jest to wasza praca.

• Super 11
  • Haha 1

Oto mój piękny Perrenial z wspaniałą linią nadwozie i perfekcyjnie dobranym kolorem wszystkiego, lampy marchewkowe, jak widać ma gz, nie za mocno, nie za słabo po prostu idealnie leży na glebie, byłem nim na jednym g1 i zająłem nim 3 miejsce wtedy, a o to zdjęcie, jako iż jestem w redakcji to zrobiłem zdjęcie aparatem, zdjęcie jest robione w lv na tle statku lecz idealnie krzak się umiejscowił i według mnie bardzo pasuję on bo bez niego tak szaro, żółto a on dodaje piękno temu.

gallery204.jpg

• Super 5
  • Lubię to! 1

Witam wszystkich ponownie.

Z racji że przyszła pora na ogłoszenie wyników to przybywam z takową listą.

1. miejsce - Fat.Belmondo

2. miejsce - Edamski

3. miejsce - x-x-x-Arek-x-x-x

Wygrane prace zostają odkryte tak abyście mogli zobaczyć zwycięskie prace. Dodatkowo odsłonięte zostały zdjęcia które nie wygrały, lecz były brane pod uwagę podczas ostatecznego wyboru podium i zostały uznane za jedne z lepszych prac. Z góry dziękuję wszystkim za udział w konkursie i widzimy się w następnym. Nagrody zostaną przekazane przez administracje RCON w najbliższym czasie.

Pozdrawiam,
Lightmil

Edytowane przez Lightmil
  • Super 6
  • Haha 5
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.