Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Patos

KosiMazaki

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3530
Login: KosiMazki
Nick oskarżonego: @Patos
Powód skargi: Utrudnianie rozrywki zabranie samochodu spod mechanika i wepchnięcie go do wody.
Data zdarzenia: ok 20:50
Dowody: mta-screen_2021-04-06_20-54-34.thumb.png.c7e4fc5ffdd91dab7bffdef8b21cf225.png
Opis sytuacji: Chciałem naprawic auto ale gracz postanowił sobie zabrac spod mechanika i wepchnąć do wody.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: mta-screen_2021-04-06_20-59-26.thumb.png.5e38e226735c6be7dcc8adad2b0aa87a.png

Oczekuje bana dla tego gracza do momentu gdy nie bedzie w stanie oddać 500$ za wyjęcie auta.

Poprosiłbym załącznik z pojazdem na parkingu policyjnym, Po zdjeciu pierwszym można tylko wysnuć, że gracz Patos popchał auto przed wodę, jednak nie wepchał całkowicie, później odszedł od pojazdu. Byćmoże było to celem nastraszenia Ciebie.

Nie wepchnąłem jego auta był tam drugi gracz który, na prawdę chciał wepchnąć jego auto ja próbowałem to auto wypchnąć żeby nie wpadło do wody lecz niestety mechanika gry jest taka że jak ja pchałem i on to wyszło tak że jednak on to wjebał gracz @SzybkiBolo może potwierdzić bo wtedy był tam ze mną

Raczej nikt by nie pisał bezpodstawnie skargi i nie robic screen"ów z całego zdarzenia. Gracz Patos próbuje sie wymigać dostał w tym samym czasie kare wyciszenie na 7d za cbk które stosował do mnie czy naprawde ma to sens? pierw wyzywa na pm dostaje mute a pozniej ratuje moj samochód? no smieszne troche. Zastanów sie jeszcze raz i preanalizuj póki co gracz sobie swobodnie lata na serwerze i pewnie psuje rozrywke innym graczą. Nie mam nic wiecej do dodania . Pozdrawiam.

Nie miałem nistety informacji o tym, ze został wyciszony. W takim wypadku @Patos jest proszony o pokrycie kosztów wyciągnięcia pojazdu z parkingu policyjnego i wstawienie załącznika po transakcji. Możesz to zrobić zarówno za pomocą /daj | przelew przez bank na uid 3530

Czas 24h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.