Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Jurga

Browar

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Jurga

UID: 4616
Login: natiVe.
Nick oskarżonego: Jurga
Powód skargi: VDM pojazdem.
Data zdarzenia: 06.04 17:35
Dowody: https://imgur.com/a/ldMhSEK
Opis sytuacji: byłem sobie koło dma, strzelałem się z graczem ww. i gracz postanowił, że zacznie vdm poza terenem dm, jak widać na ssach nie byłem na terenie dm tylko obok niego.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/gelLwS7

18 godzin temu, Jurga napisał:

Dodam jeszcze, że jeżeli czujesz sie urażony to bardzo przepraszam nie chce iść w opór. Miałem gorszy dzień poniosło mnie. Oczywiście możesz dostać odemnie odszkodowanie. Pozdrawiam

Nie chce żadnego odszkodowania, chcę abyś poniósł za to konsekwencje. W dodatku wypierałeś się ciągle tego VDM.

Gracz stał na środku drogi, jednak to nie jest powód, żeby go celowo rozjeżdżać. Dodatkowo gracz Tobie nie przeszkadzał, gdyż nie chciałeś wcale przejechać na drugą stronę.

Oskarżony gracz otrzymuje zakaz prowadzenia pojazdów na okres 24 godzin. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.