Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na x-x-x-Arek-x-x-x

TreQ

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 23337
Login: TreQ
Nick oskarżonego: @x-x-x-Arek-x-x-x
Powód skargi: taran, brak zapłaty, jazda pod prąd 
Data zdarzenia: 04.04.2021 19:30 
Dowody: Nagranie 
Opis sytuacji: Widać na nagraniu 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.9844f2dd68020519e564a259008a660a.png 

Czekaj, dlaczego stratny? jedyne co byś stracił to 1:30min na ponowne załadowanie

przynajmniej tak to wygląda z mojego punktu widzenia

No jak mówie, nie zapłaciłem bo nie wiedziałem na jakiej podstawie tyle wyliczyles

Poszkodowany gracz wyraził chęć pokrycia szkód ze strony oskarżonego gracza.

@x-x-x-Arek-x-x-x. Możesz przelać 800$ poszkodowanemu graczowi jako zadośćuczynienie lub zostaniesz ukarany inaczej.

Masz 24 godziny na podjęcie decyzji i/lub oddanie ów kwoty na konto autora skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.