Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z graczami Koszty utrzymania pojazdów

Dolus

Rekomendowane odpowiedzi

2125060221_Nagwek.png.bc510b0d5639d3af63b478670f3d8e05.png

PASEK.png.3a7cbdc9be455873e1c5ba2b76dbcae4.png

INFORMACJE.png.b3b5eade760f21d79f0c1d7f783e10e1.png

Witam, Junior Pressman VoTeR. - Redakcja Project News. Ostatnio wyruszyłem na drogi San Andreas, aby zrobić wywiad na temat kosztów utrzymania pojazdów na serwerze.
Trafiłem na wspaniałych pracowników frakcji SARA i suportera, który był z pracownikami na bazie SARA.

WYWIAD.png.7b6d0d554500482588bcc9485a543efd.png

R: Redaktor @VoTeR.    G: Gracz @KamiloLZK

R: Witam, Junior Pressman VoTeR. - Redakcja Project News.

G: Witam, Inspektor KamiloLZK z SA Road Assistance!

R: Czy mógłbym zdać Ci kilka pytań, na temat kosztów utrzymania pojazdów?

G: Pewnie, zaczynajmy!

R: Jakim pojazdem jeździsz lub pojazdami?

G: W swojej kolekcji posiadam kilka pojazdów, są to między innymi Bullet Total FullTune i Sultan Prawie FullTune

R: Co Twój pojazd lub pojazdy mają zamontowanie?

G: Bullet Total FullTune i Sultan Prawie FullTune

R: Co ile tankujesz pojazd i jaki koszt jest tankowania pojazdu lub pojazdów twoich?

G: Bulleta tankuje można powiedzieć co chwile, spalanie 47 litrów na setkę daje o sobie znać. Koszt tankowania LPG w bullecie jest to koszt od 100-120$ a natomiast zalanie paliwa 98 Jest to koszt jakiś 500-700$.

R: Ile wydajesz mniej więcej na naprawę pojazdu/pojazdów dziennie?

G: Akurat z naprawami nie wydaje dużo, Jestem osobą ostrożną na drogach więc, koszt dziennego koszt dziennej naprawy wynosi u mnie coś około 150-300$.

R: Czy opłaca się zamontowania zbiornika LPG do auta i w ile mniej więcej zwróci Ci się koszt zamontowania zbiornika. Przez oszczędzanie na tankowaniu?

G: Zbiornik LPG opłaca się zakładać do auta ze względu na kilka plusów. Jednym z plusów jest o wiele tańsze tankowanie takiego zbiornika. Jak już wcześniej wspomniałem koszt zatankowania

LPG wynosi od 100-120$ natomiast z paliwem benzynowym jest to koszt od 500-700$. Na dłuższym dystansie bak LPG jest idealną opcją dla graczy, którzy dużo podróżują swoim pojazdem.

R: Czy Twoim zdaniem drogie są koszty zamontowania jakiegoś dodatku do auta w Komponentach?

G: Oczywiście, że nie dodatki w komponentach można powiedzieć, że są za pół darmo. Ceny są wręcz idealne.

R: Twoim zdaniem ceny paliw na stacji powinny być tańsze?

G: Zdania są tutaj podzielone. Jak dla mnie cena benzyny jest o ociupinkę za duża.

R: A jak Twoim zdaniem, czy ceny dodatków w komponentach i warsztatach powinny być tańsze?

G: Zdecydowanie nie powinny być tańsze!

R: O ile procent powinni RCONI zmniejszyć koszty paliw, napraw, i dodatków do auta?

G: Jak dla mnie paliwo tak -10% naprawę też -10% a dodatki do auta są idealnie dobrane cenowo.

R: Nie mam więcej pytań. Dziękuję za wywiad i miłą rozmowę, życzę Ci miłego dnia.

G: Dziękuję ode mnie to wszystko, życzę miłego dnia!

1756320312_ramkakamil.thumb.png.018e94360cded216fc838609093e1de0.png

R: Redaktor @VoTeR.    G: Gracz @Pitero

G: Witam, Starszy Pracownik Pitero z SA Road Assistance!

G: Pewnie, możemy zaczynać !

G: Jeżdżę zazwyczaj tylko Sultanem i Sanchezem, choć posiadam dużą kolekcję aut.

G: Praktycznie każdy mój pojazd posiada inny tuning, w Sultanie brakuje tylko Nitra. W innych pojazdach montuje zazwyczaj ecu i program chyba, że mój portfel na to pozwala.

R: Co ile tankujesz pojazd i jaki koszt jest tankowania pojazdu lub pojazdów twoich?

G: tankuję średnio 2 razy w tygodniu i nie są to duże kwoty, bo w wielu pojazdach posiadam LPG.

G: Na naprawę wydaję nawet do 3 tysięcy dziennie, wszystko zależy ile spędzam tu czasu.

R: Czy opłaca się zamontowania zbiornika LPG do auta i w ile mniej więcej zwróci Ci się koszt zamontowania zbiornika. Przez oszczędzanie na tankowaniu?

G: Moim zdaniem się opłaca LPG, zwróciło mi się w niecały miesiąc myślę, że jest to dobre rozwiązanie dla osób, które dużo jeżdżą tak jak ja.

R: Czy Twoim zdaniem drogie są koszty zamontowania jakiegoś dodatku do auta w Komponentach?

G: Myślę, że kwoty są odpowiednie, lecz niektóre z nich powinny być trochę droższe, ale to tylko moje zdanie.

G: Myślę, że cenny są trochę za wysokie i jestem za obniżeniem ich.

R: A jak Twoim zdaniem, czy ceny dodatków w komponentach i warsztatach powinny być tańsze?

G: Według mnie powinny również potanieć, cenna 5 tysięcy za kluczyk jest trochę nieodpowiednia.

Również lampki są zbyt drogie i przeciętny gracz musi długo pracować, aby zamontować w swoim aucie.

R: O ile procent powinni RCONI zmniejszyć koszty paliw, napraw, i dodatków do auta?

G: Myślę, że komponenty i paliwo powinno stanieć o 10-15% reszta jest w porządku.

R: Nie mam więcej pytań. Dziękuję za wywiad i miłą rozmowę, życzę Ci miłego dnia.

G: Dziękuję również, życzę miłego dnia!

1978197787_ramkapitero.thumb.png.80b75f06b9d6f0df2c7f327be4f17a25.png

R: Redaktor @VoTeR.   G: Gracz @Braian11

G: Witam z tej strony Kierownik Braian11 z San Andreas Road Assistance.

G: Jasne, z miłą chęcią odpowiem na Twoje pytania.

G: Głównie jeżdżę Buffalo, które stoi za mną.

G: Mój pojazd jest FullTune bez Nitra.

G: Pojazd tankuje 6-7 razy w tygodniu, na jedno tankowanie wydaje ok. 150$, ponieważ jeżdżę na LPG.

G: Dziennie wydaję ok. 300$.

G: Zbiornik LPG opłaca zakładać się do pojazdów bez nitra, takich jak mój nie jestem w stanie tego określić.

G: Jak dla mnie ceny są idealne.

G: Myślę, że nie. Jakby zrobić mniejsze ceny to LPG byłoby prawie za darmo. Oczywiście ceny benzyny można by było troszkę zmniejszyć

ponieważ pełny bak 150l zalany 98 kosztuje 1000$ więc, to nie jest mało.

R: A jak twoim zdaniem, czy ceny dodatków w komponentach i warsztatach powinny być tańsze?

G: Moim zdaniem ceny są idealne w stosunku do zarobków i nic bym nie zmieniał.

G: Myślę, że ceny napraw i dodatków do aut bym nie zmienił. Jeżeli chodzi o paliwo, zmniejszyłbym o 20%.

R: Nie mam więcej pytań. Dziękuje za wywiad i miłą rozmowę, życzę Ci miłego dnia.

1074496366_ramkabraian.thumb.png.965cddab6368fee9c98bda03a3cf1369.png

R: Redaktor @VoTeR.  G: Gracz @flawor

G: Witam.

G: Tak, z chęcią na nie odpowiem.

G: Okazjonalnie to poruszam się turkiem, reszta aut jest tylko na tzw. specjalne wypady.

G: Wszystkie moje pojazdy są FullTune. Turismo ma zamontowany torowy 3, a reszta wyścigowy 3.

G: Przeważnie tankuje go od 5 do 8 razy w tygodniu i nie ukrywam ze nie jest to korzystne, dla mojego portfela. ponieważ koszty jednego tankowania wynoszą około 1000$.

G: Myślę że jest to około 800$.

R: Czy opłaca się zamontowania zbiornika LPG do auta i w ile mniej więcej zwróci ci się koszt zamontowania zbiornika. Przez oszczędzanie na tankowaniu?

G: oczywiście ze się opłaca, ta inwestycja zwróci się w przeciągu krótkiego czasu ponieważ LPG jest bardzo tanie, lecz są pewne minusy.

A mianowicie Zużycie LPG jest bardzo dużo przez co trzeba, ciągle uzupełniać zbiornik.

G: Myślę że koszty są w normie ponieważ, gdyby było to tanie dużo osób by, korzystało z tej opcji i przez to ceny aut by spadły.

G: Myślę że ceny powinny być znacznie niższe ponieważ paliwo, zwłaszcza 98 jest bardzo drogie.

G: Myślę że ceny powinny zostać takie, jakie są.

G: Ceny paliw moim zdaniem powinny być tańsze o jakieś 30%, lecz ceny komponentów powinny zostać.

R: Nie mam więcej pytań. Dziękuje za wywiad i miłą rozmowę, życzę Ci miłego dnia.

1283331801_ramkaflawor.thumb.png.c9dbd59a0ed0c3c69c13f013d7e66214.png

R: Redaktor @VoTeR.  G: Gracz @ZioloPL

G: Witam serdecznie!

G: Jasne.

G: Głownie wożę się moim Sultanem natomiast okazjonalnie jeżdżę innymi autami z mojej kolekcji.

G: Sultan stojący za mną jest praktycznie FullTune natomiast, reszta aut ma ogólny tuning.

G: Z racji, iż ostatnimi czasy często nie jeżdżę autami tankuje je co 2/3 dni. Koszt pełnego baku wynosi mniej więcej 600/700$ przy pb98.

G: Z racji, iż posiadam rangę administracyjną, nie wydaję kaski na naprawę aut.

R: Czy opłaca się zamontowania zbiornika LPG do auta i w ile mniej więcej zwróci ci się koszt zamontowania zbiornika. Przez oszczędzanie na tankowaniu?

G: Zamontowanie zbiornika LPG jest bardzo opłacalnym dodatkiem, ponieważ cena paliwa redukuje się nawet do 1$ za litr LPG. Jeżeli chodzi o czas zwrócenia się takiego montażu

nie jestem co do tego pewien ponieważ musiałbym tutaj, zabłysnąć moimi umiejętnościami z matematyki w czym, nie ukrywam nie jestem za dobry.

G: Kosztu dodatków w komponentach są jak najlepiej zbilansowane.

G: Raczej ceny nie powinny zostać zmieniane, ponieważ droższe paliwo, za które płacimy de facto 2 razy więcej daje dam 10%, większy v-max do auta do którego je zalewamy.

G: Według mnie są one odpowiednie zbilansowane.

G: Jak dla mnie mogłyby ulec zmianie koszty napraw droższych aut typu turek oraz bullet, ponieważ są one dość duże i z pewnością za ceną naprawy takiego auta ubolewa nasz portfel, w znaczącym stopniu ubolewa.

G: Również dziękuje i życzę miłego dnia!

1945693104_ramkaziolo.thumb.png.bafc79eedc554f13a44ae399ea4910c0.png

GALERIA.png.5b0105e9d74f8bde6ddfc5c79ae1a221.png

Auto: @KamiloLZK

262812700_gifkamilo.thumb.gif.76f810f7a44a2380b376790cf365677f.gif

Auto: @Pitero

646935028_gifpitero.thumb.gif.23763bc4bb778b00d77f98a0999afd61.gif

Auto:  @Braian11

1241945143_GifBraian.thumb.gif.216e779cd6f1e12f8274095a78735869.gif

Auto: @flawor

776016639_GIFflawor.thumb.gif.38c393f35a4e92afecc9e24bc9094649.gif

Auto: @ZioloPL

576305351_gifziolo.thumb.gif.803b570e6f1a19fc324ce5cf4cf6990d.gif

1313845617_PASEKZLOGO.png.4b57927aac65c07139a4b3654c966365.png

Autor: @VoTeR.

Korekta: @Kamcio.

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.