Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Afagas

ZbyszekieIiszek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10106
Login: iLoveMamana
Nick oskarżonego: Afagas
Powód skargi: Działanie na szkodę organizacji.
Data zdarzenia: 30.03.2021
Dowody: https://imgur.com/a/lVn5B4K
Opis sytuacji: Czlonek organizacji zniszczył auto, nie naprawił, nie zatankował, jest na Parkingu policyjnym
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/lVn5B4K

Siema jako iż tutaj zostałem oskarżony to się wypowiem. Wiesz co śmieszny jesteś wsiadłem do niego tylko by sprawdzić czy auto odpali nie moja wina że macie lampy wy tym polo gangu zajebanym odpalone lampy potem pokazuje żę ja ostatni kierowca  a auto było rozjebane więc tutaj nie wiem co ty chcesz bym wam wasze rozjebane auta naprawiał ?

@ZbyszeKieliszek1 wyceń straty na podstawie waszego wew. regulaminu ( o ile posiadacie ) + wg. kosztów napraw (najlepiej z załącznikami kwot)

@Afagas Mam nadzieję, że podejmiesz się współpracy z racji, że jesteś ostatnią osobą która wsiadła do tego pojazdu, w tym ostatnią osobą która jest za to odpowiedzialna.

Wystarczy, że skorzystasz z banku znajdującego się w Los Santos ( pod f11 znajdziesz w legendzie ) - jest przy splocie autostrad. Tam wyślesz przelew o wartości 800$ na UID 10106 a następnie wstawisz załącznik (f12 / dowolny program do przycinania zdjęć ) na forum.

Czekam 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.