Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Na co dzień wykonuje niebezpieczne pokazy. Wywiad ze stunterem.

MySzYsTaRy

Rekomendowane odpowiedzi

gvRP6Wt.png

naTqDnE.png

Witam, dzisiaj chciałbym zaprezentować Państwu jak wygląda życie stuntera. Zapraszam! 

Gzqqb1L.png

R- Redaktor: @MySzYsTaRy        U- Uczestnik wywiadu: @MatiBiblecik

R: Witam, Pressman MySzYsTaRy - Redakcja prasowa Project News.

U: Witam serdecznie.

R: Czy mógłbym Panu zadać kilka pytań związanych z Pańską pracą?

U: Pewnie, z chęcią na nie odpowiem.

R: Zacznijmy może od prostego pytanka, czym się Pan zajmuje na co dzień?

U: Wykonuje różne akrobacje na motocyklu.

R: O jakich akrobacjach mowa?

U: Skoki, salta, jazda na jednym kole, wszystko co jest możliwe.

R: Jakimi motocyklami wykonuje Pan swoje pokazy?

U: Takim motocyklem, jaki w ręce wpadnie od Sancheza po Freewaya. Nawet taczką bym na jednym kole pojechał.

R: Jak wyglądają pańskie pokazy?

U: Zostaje wynajęta jakaś arena, są na niej porozstawiane rampy oraz różne przeszkody.
Mam kilka prób przed występem. Trybuny zajmują ludzie i daje świetne show.

R: Ile Pan potrafi z takiego pokazu zarobić?

U: Mój zarobek z pokazu zależy głównie od wielkości wydarzenia, czy będzie to miało miejsce w jakimś większy mieście, czy w jakieś wiosce, ale na pieniądze nie narzekam.

R: Z pańskim zawodem wiąże się dużo ryzyko zawodowe, jak Pan radzi sobie ze stresem, który na pewno się pojawia?

U: Zawsze wierze, że mi się uda, nie dopuszczam nawet myśli, że coś pójdzie nie tak, nad moją maszyną czuwa grupa wyspecjalizowanych mechaników, wszystkie rampy są dokładnie sprawdzane, gdy coś zawiedzie, to po prostu dostaję odszkodowanie.

R: Czy miał Pan jakieś urazy związane z tą pracą.

U: Liczne złamania stłuczenia omdlenia to jest chyba nieuniknione w tej branży, nigdy nie miałem takiego wypadku, gdzie skończyłem w stanie krytycznym w szpitalu.

R: Co Pana skłoniło do wykonywania tego zawodu?

U: Zastrzyk adrenaliny, nie lubię się nudzić, takie wyczyny sprawiają, że człowiek wie, że żyje,
człowiek wie, że igra ze śmiercią dzieli go od niej cienka szklana ścianka i to jest w tym najlepsze.

R: Jak wygląda Pański dzień, w którym ma Pan pokaz?

U: Wszystko jest już załatwione wcześniej, w dzień występu jadę tylko po mój motocykl do mojego zaufanego warsztatu, jest transportowany na arenę, na której ma być pokaz, wykonuje kilka przejazdów próbnych, moi mechanicy robią ostatnie poprawki w motocyklu według moich preferencji i czekam na występ.

R: Jakie Pan ochraniacze ma na sobie?

U: Profesjonalny kask ochraniacze na łokcie i kolana buty motocyklowe zbroja na klatkę piersiową i ochraniacz miejsc intymnych.

R: Chce Pan dodać coś od siebie na koniec?

U: Dziękuje za wywiad, pozdrawiam wszystkich moich fanów, dobry przekaz leci, a teraz muszę już iść, bo śpieszę się na pokaz.

R: W takim razie powodzenia! Również dziękuję za wywiad.

k1AwIr0.png

rEdB701.png

1aGCCpX.png

sPS6Acu.png

uHbjsFX.png

KYaoyN2.png

NFAS945.png

Autor: @MySzYsTaRy
Korekta: @Kamcio.
Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.