Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Jak wygląda praca Adepta SAMD? Wywiad z _ruhn

Dolus

Rekomendowane odpowiedzi

394557223_NAGWEK.png.17871f09bdbbefb390facdc484720cd1.png

INFORMACJE.png.52cab9cd91754925267dcfe6258174cf.png

Witam serdecznie, z tej strony Trainee VoTeR. W dzisiejszym wywiadzie odwiedziłem frakcję San Andreas Medical Department i udało mi się zrobić wywiad z adeptem _ruhn.

PASEK.png.1d8b613e7bc02c2d62d9cfa86d4721a0.png

WYWIAD.png.662c747b77a8d2a23c062a392cb17845.png

R: Redaktor @VoTeR.  A- Adept @_ruhn

R: Witam, Trainee VoTeR. - Redakcja Project News.

A: Uszanowanie, z tej strony _ruhn z EMS Trainee San Andreas Medical Departament.

R: Czy mógłbym Ci zadać kilka pytań?

A: Pewnie, oczywiście.

R: Jak długo już jesteś adeptem w frakcji SAMD?

A: Adeptem w frakcji SAMD jestem 6 dni.

R: Co Cię skłoniło do wybrania frakcji SAMD, a nie na przykład SAPD SARA SAFD SATC?

A: Posiadam sporą wiedzę na temat medycyny. Od kiedy pamiętam chciałem zostać medykiem, obecnie idzie to w dobrą stronę. Przekonały mnie też osoby będące w frakcji żebym napisał podanie.

R: Jaki masz kontakt z pracownikami?

A: Kontakt mam bardzo dobry. Dochodzi bardzo rzadko do sprzeczek. Każdy pomaga każdemu.

R: Jak oceniasz po takim okresie bycia we frakcji zarząd SAMD?

A: Są to mili ludzie. Czasami dadzą w kość jak jakiś akademik popełni jakiś błąd. Nie mam im nic do zarzucenia.

R: Jak oceniasz szkoleniowców we frakcji na spotkaniach dokształcających?

A: Mają bardzo duży zakres wiedzy, są osobami cierpliwymi i miłymi. Każdemu są w stanie wytłumaczyć.

R: Czym się zajmujesz we frakcji?

A: Zajmuje się patrolowaniem całego stanu San Andreas oraz pomocą dla osób pełnoprawnych.

R: Czy chciałbyś zmienić coś we frakcji na lepsze?

A: Zmieniłbym komunikator, na którym się porozumiewamy. Nie raz już nawalił podczas akcji. TeamSpeak 3 lub Discord by idealnie by się nadawał.

R: Jakimi pojazdami możesz się poruszać we frakcji będąc na randze Adepta?

A: Mogę się poruszać Meritem oraz Elegantem. Pod zgodą osoby wyższej karetką. Huntleyem, sultanem, rancherem long oraz motocyklem wayfarer.

R: Przyjemna ta praca jest, czy czasami bywa wymagająca?

A: Na obecnej randze jest przyjemna. Nie mamy dużo pracy, czasami zabezpieczamy miejsce wypadku/pożaru oraz patrolujemy okolice.

R: Jak oceniasz komunikację między frakcyjną, z punktu widzenia adepta z tego, co wiem, adept nie może pisać, ale ma dostęp do komunikacji między frakcyjnej?

A: Tak posiadamy do niej dostęp. Wszystko przebiega kulturalnie i według wyznaczonych wzorów. Pisać nie możemy tam co jest lekkim utrudnieniem dla adeptów gdy znajdą np. pożar.

R: Czy dokładnie tak wyobrażałeś, sobie pracę SAMD przed napisaniem podania?

A: Tak, tak wyobrażałem sobie pracę w SAMD, jednak liczyłem na większą swobodę np. możliwość jazdy samemu na akcję RP.

R: Jakie frakcja ma plusy i minusy z Twojego punktu widzenia?

A: Ogromnym plusem jest komunikacja i kultura. Można sobie łatwo przekazywać informacje poprzez wiadomości pisemne oraz głosowe. Każda osoba stara się szanować inne (były wyjątki)
Minusem byli odwalacze, którzy stale nachodzą przeróżne frakcje. Zostali oni wyrzuceni.

R: Poleciłbyś innym graczom, żeby napisali podanie do frakcji SAMD?

A: Tak, jak najbardziej. Serdecznie polecam.

R: Nie mam więcej pytać, chciałbyś kogoś pozdrowić w wywiadzie?

A: Pozdrawiam @Pawelek @Kucia @Spejsonik.
A i jeszcze @Koseryk

R: Dziękuję ci za wywiad i miłą rozmowę również, życzę Ci spełnianie sukcesów i zdania egzaminu pozytywnie we Frakcji.

A: Dziękuję również.

PASEK.png.1d8b613e7bc02c2d62d9cfa86d4721a0.png

GALERIA.png.79200b2232bed38018ff0df49a0e7030.png

RAMKA.thumb.png.c8aac0ea193a141de68339be9edf375c.png

GIF.thumb.gif.8c108a2abf676c9428a2efaf80407fc9.gif

PASEK Z LOGO.png

Autor: @VoTeR.

Korekta: @gereq

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.