Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na szafka_nocna - oskarżony przez Brisu_

nz.brisuu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @szafka_nocna
Data zdarzenia: 27.03.2021
Opis zdarzenia:  Pracownik po tym jak mnie staranował, zwyzywał mnie i dostał warna
Dowody: 

(12) szafka_nocna: ale moze powiesz
(12) szafka_nocna: pajacu
(12) szafka_nocna: o co ci chodzi
(12) szafka_nocna: a nei z morda od razu
(12) szafka_nocna: chamie

Tu jest nagranie od pracownika https://streamable.com/rxehj0 wyjechał mi od razu jak przejechałem. Odbiłem się i walnąłem w ścianę. 

PS. Patrzcie na nazwe filmu

Nazwałem Cię pajacem, bo zachowujesz się jak pajac - zamiast normalnie powiedzieć mi o co ci chodzi to wyskakujesz do mnie z wielkimi pretensjami, grozisz mi administracja, mówisz, że nagrałeś mnie. Ustosunkowałeś się do tej sytuacji jakbym co najmniej popełnił jakąś zbrodnię wojenną. Poza tym, nazwałem Cię też chamem przez twój prosty, wręcz pretensjonalny styl bycia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.