Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Pochwała na Fat.Curser złożona przez Vector.

Vector.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Pracownik/Pracownicy:  Fat.Curser
  2. Data zajścia incydentu:  25.03.2021 około godziny 15
  3. Opis sytuacji: Jeździłem po serwerze i zauważyłem nowy budynek straży pożarnej, postanowiłem sprawdzić co i jak. Wjechałem autem i oglądałem z zewnątrz jak wygląda budynek (nie blokując, nie utrudniając) Przyszedł jeden strażnik i kazał wyjechać, chwile z nim rozmawiałem bez większych rezultatów. Po zakończonych oględzinach zewnętrznych wykonanych na własną ręką chciałem wyjechać, przyjechał Huntley, a w nim ww. pracownik na którego piszę pochwałę oraz jego mniej uprzejmi koledzy 🙂 Fat.Curser jako jedyny zaproponował oprowadzenie po budynku straży pożarnej. Zaparkowałem pojazd i rozpoczęliśmy rekonesans. Podszedł inny pracownik i prosił o przeparkowanie pojazdu, przeparkowałem samochód na drugi koniec terenu. W trakcie trwania oględzin mniej uprzejmy pracownik postanowił wezwać lawetę (wiedział o trwającej wizycie oprowadzającej) po mój samochód (mimo że stał zaparkowany poprawnie, fakt miał uszkodzone drzwi (o zakazie parkowania uszkodzonym pojazdem dowiedziałem się dopiero po przyjeździe lawety)). Przebieg oprowadzenia po jednostce straży pożarnej oceniam bardzo pozytywnie, oprócz prawdopodobnego wezwania lawety przez osobę z nickiem zaczynającym się na P, a kończącego na aRyS :))))
  4. Dowody odnośnie sprawy: 
    mta-screen_2021-03-25_14-54-19.png.3bccfe982c9c1a32d44c6402d75f6e7c.png
  5. Proponowana kara/nagroda:  Myślę, że jakiś awans czy bonus do wypłaty będzie wskazany 🙂 
  6. Coś od siebie: Biorąc pod uwagę zachowanie pozostałych pracowników, Fat.Curser zachował się bardzo uprzejmie i przyzwoicie. Miło z jego strony, że zaproponował oprowadzenie, a nie jak pozostali kazali "w*****d***ć za bramę" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.