Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na frakcję <SAMD>

Ciaparitos

Rekomendowane odpowiedzi

Treść wątku: Skarga

Login: Marcelik

Nick: Marceliusz

Serial: F7B7B6B298C49F3888F2DDAF3C5C9084

Data zdarzenia: 24.03.2021 Około 2h temu.

Opis sytuacji: Więc tak byłem na mechaniku żartując sobie wsiadłem do pojazdu medycznego po czym członek frakcji wyjechał z stanowiska i przejechał swojego kolegę to teraz nie ważne. Kolega wsiadł po czym podjechali pod krawedz żeby wyrzucić mnie do wody i to zrobili robie to krótko i na temat bo nie ma co tu tłumaczyć, powinienem zostac wysadzony z pojazdu na powierzchni a nie żeby członek frakcji wyrzucał mnie do wody.

Świadkowie: Kolega może się jego wypowie, chociaż wątpie bo pewnie będzie bronić.

Dowody:mta-screen_2021-03-24_22-36-43.thumb.png.5d55084cc1497ff8f1bea7539da881b4.pngmta-screen_2021-03-24_22-36-42.thumb.png.a551a6dd99112b1b81661a89785b06af.pngmta-screen_2021-03-24_22-36-39.thumb.png.428a46f2e5182b8a4701dd94826e1b09.png

Witam, zarząd frakcji SAMD się kłania. Jako iż skarga wpłynęła na naszą frakcję, pozwolę się krótko i zwięźle wypowiedzieć.

1. Skarga ta powinna znaleźć się w skardze na pracowników, ponieważ nie dotyczy ona całej frakcji bądź zarządu, lecz jej pracowników.
2. Z tego co dostałem informację tamtego dnia od pracowników znajdujących się w pojeździe, nie wyrażałeś chęci do wyjścia z pojazdu, chociaż zostałeś poinformowany o zrobieniu tego. 
3. Pracownicy nie postąpili odpowiednio, lecz skarga jest napisana w złym dziale, dlatego co do werdyktu w sprawie rozwiązania skargi zostawiam dla Centrum Zarządzania Frakcjami.

https://projectrpg.pl/forum/280-skargi/

Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia.

§6. Skargi.

Każdy z graczy posiada możliwość wniesienia skargi w formie oficjalnej lub anonimowej. Skargi składane są na całą frakcję, nie jednego z pracowników. Skargi na jednego z pracowników składamy bezpośrednio w dziale danej frakcji. W przypadku, gdy istnieje możliwość, iż skarga została rozpatrzona niesprawiedliwie, istnieje możliwość złożenia jej w dziale Skarg CZF. Należy pamiętać, aby stosować się do wszelakich wzorów podczas składania takowego zażalenia, oraz posiadać dowody na winę osoby oskarżone

10 godzin temu, Koseryk napisał:

1. Skarga ta powinna znaleźć się w skardze na pracowników, ponieważ nie dotyczy ona całej frakcji bądź zarządu, lecz jej pracowników.
https://projectrpg.pl/forum/280-skargi/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.