Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z tunnerem wizualnym feenks

CeglaXD

Rekomendowane odpowiedzi

lLfcS1G.png

naTqDnE_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

Witam, dziś przedstawię Wam wywiad z tunerem wizualnym @feenks.

Wywiad.png.972edd8311ee83471a330343667f1965.png

R- Redaktor @CeglaXD          T- Tuner wizualny @feenks

R- Witam, Trainee CeglaXD - Redakcja Project News. Mógłbym zadać kilka pytań dotyczących Pańskiej pracy?
T- Witam, jasne.
R- No dobrze, zacznijmy od tego jak to się stało, że tutaj pracujesz oraz tym dowodzisz?
T- Wykupiłem warsztat od gracza i zacząłem tu pracę.
R- No dobrze, a jak Panu się podoba praca?
T- Jest okej. Mili klienci.
R- Co się najbardziej Panu podoba w tej pracy? 
T- W zakładzie podoba mi się to, że można tutaj zarabiać i to nawet dobre pieniądze.
R- Odnośnie do pieniędzy, czy chciałby Pan podzielić się tym ile Pan zarabia, czy wolisz to zachować dla siebie?
T- Wolę zachować to dla siebie.
R- Rozumiem, mam pytanie odnośnie do okolicy zakładu, czy okolica ta zniechęca, czy może przyciąga klientów?
T- Lokalizacja warsztatu jest jedna z lepszych jak nie najlepsza. Bardzo dużo klientów dziennie.
R- Bardzo się cieszę i życzę sukcesów warsztatowi, czy chciałby Pan coś dodać od siebie?
T- Nie.
R- W takim razie ode mnie to już wszystko życzę miłego dnia
T- Również dzięki i miłego dnia.

5V20MaL.png

k1AwIr0_d.webp?maxwidth=760&fidelity=grand

63ACKLp.png

5V20MaL.png

w4aBjIz.png

NFAS945.png

Autor: @CeglaXD
Korekta: @Kamcio.
Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.