Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z liderem gangu "MOTO GANG TREX"!

Poziomeq

Rekomendowane odpowiedzi

4O1AzcI.png

Witam, dnia 16.03.2021 lider gangu motocyklowego zaprosił mnie do siebie, abym zadał mu kilka pytań. Zapraszam!
Gzqqb1L.png

- Trainee @Poziomeq       Lider @pablooo512

Dzień dobry, czy trafiłem do lidera gangu motocyklowego?

Tak, ja jestem liderem.

Czy zechciałbym Pan odpowiedzieć na kilka pytań?

Tak, bardzo chętnie.

KsP6868.png

Co Pana skłoniło do założenia gangu i jaką on nosi nazwę?

Zawsze z kolegami lubiłem jeździć na motorach, lecz koledzy byli wciągnięci też w gangi, więc postanowiłem zrobić gang motocyklistów o nazwie "MOTO GANG TREX".

Dobrze, macie jakiś styl ubioru i jazdy?

Jeżeli chodzi o jazdę to zawsze lubimy jeździć niebezpiecznie np. na jednym kole. Ubieramy się w czarne skórzane kurtki a liderzy w garnitury.

gmWJbkM.gif

Mieliście kiedyś wojnę z jakimś innym gangiem?

Tak i to nie jedną. Wojny zazwyczaj toczyły się o zajęcie jakiegoś terenu przez dany gang.

Skończyły się kiedyś na ofiarach śmiertelnych?

Tak, niestety pewnego dnia goniliśmy na motorach podejrzanego typa, który próbował się wkraść na nasz teren. Jeden członek naszego gangu niestety nie wyrobił na zakręcie i wpadł pod ciężarówkę.

Smutna sytuacja, czy macie schowek na broń?

Tak, mamy schowek w Los Santos w pewnej szopce obok mojego domu.

Dobra, nie będę Ci zabierał czasu dzięki za wywiad!

Nie ma problemu! Jak coś zapraszam!

Rfii93z.png

NFAS945.png

Autor: @Poziomeq
Korekta: @AlimentoS
Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.