Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

S4- strogonoff

strogonek

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż jak to mówią coś się kończy coś zaczyna. Nie będę się rozpisywał kończę z MTA jak na ten czas. Jest wiele powodów, ale znać je będą osoby z którymi miałem dobry kontakt.

Również chciałbym podziękować tym osobom:
@Krychu-za szansę we frakcji za posadę szkoleniowca oraz kwatermistrza, jesteś i będziesz najlepszym liderem
@Hoskin, @tikeJ- No co zarząd SARA dużo rozmów
@Braian11, @BatTPL- frakcja SARA co tu dużo mówić dużo czasu czy to na frakcji czy CS:GO

Całe Most Wanted: @Krystianek, @Badix, @Miroslaw, @czeslawmuwi- najlepsza organizacja i same sztos mordy
@Patryk4719, @KamiloLZK, - za czas spędzony z wami czy to na frakcji jak i poza nią
@Koseryk-Za czas na DM na początku gry na tym serwerze oraz za szansę w biznesie
Więcej nie mam siły pisać już nie będę rozdrabniał co i jak

Również i dla tych osób chcę podziękować za czas spędzony na serwerze:
@Toya, @Skorczyciel, @wsadd.xyz, @Tasam

Jak kogoś zapomniałem wymienić to napiszcie. Papatki
a właśnie przypomniało mi się o 2 osobach mianowicie:
@TomseeS @RysieK.- Nie pozdrawiam was oby karma wróciła i odbiła się na was 😄

No hejka, co tam się z Tobą dzieje? Skąd to zwątpienie? Dlaczego chcesz teraz się poddać, tylko dlatego, że raz czy drugi Ci nie wyszło? To nie jest żaden powód. Musisz iść i walczyć. Osiągniesz cel. Prędzej czy później go osiągniesz, ale musisz iść do przodu, przeć, walczyć o swoje. Nie ważne, że wszystko dookoła jest przeciwko Tobie. Najważniejsze jest to, że masz tutaj wole zwycięstwa. To się liczy. Każdy może osiągnąć cel, nie ważne czy taki czy taki, ale trzeba iść i walczyć. To teraz masz trzy sekundy żeby się otrąsnąć, powiedzieć sobie "dobra basta", pięścią w stół, idę to przodu i osiągam swój cel. 

Czekamy na ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.