Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Jak wygląda podwożenie ludzi - Wywiad z Hardmacus

Poziomeq

Rekomendowane odpowiedzi

pss3hf0.png

Witam, dnia 15.03.2021 na spawnie w Los Santos spotkałem, bardzo miłego ubera był nim hardmacus, który udzielił mi wywiadu! Zapraszam.
Gzqqb1L.png

- Trainee @Poziomeq               U Uber @hardmacus

- Dzień Dobry, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?

U Pewnie :D.

Słyszałem, że jesteś uberem czy to prawda?

U Tak to prawda.

Ile zarabiasz na podwożeniu ludzi dziennie?

U Oj to już zależy, ile osób skorzysta z usługi i w jakie miejsce chcą się dostać.

- Rozumiem, a czym podwozisz ludzi?

U Zazwyczaj moim samochodem, którym aktualnie jest Euros.

ULyjf9a.png

Rozumiem, słyszałem także o zasadach, iż gdy jest, 5 taksówek nie można uberować. Co o tym sądzisz?

U - Myślę, że to po części dobre rozwiązanie a po części złe, ponieważ gdy jest, niby 5 taksówek to jest niby sporo, ale wtedy ubery nie zarabiają.

Czy konkurencja jest duża?

U - Oj momentami ciężko o jakiegoś klienta, ponieważ w godzinach szczyty konkurencja jest spora.

Jasne, a ty jesteś typem osoby, która woli przejechać wolniej, lecz bezpieczniej, czy wręcz przeciwnie szybko, ale ryzykownie?

U Myślę, że jestem takim typem pomiędzy, czyli lubię szybką jazdę, ale ostrożną.

Okej, Dzięki za wywiad i życzę miłego dnia oraz dużej ilości klientów!

U Również dziękuje i myślę, że do zobaczenia.

2hbqlbk.png
NFAS945.png

Autor: @Poziomeq
Korekta: @AlimentoS
Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.