Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WesleyJR

ProKy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Froovee
Nick oskarżonego: WesleyJR
Powód skargi: Brak aktywności
Data zdarzenia: Od 02.03.2021
Dowody: 

Spoiler

Screenshot_20210322-013500.thumb.png.460e997cd9bfa0c9ae6bec0bb944e86c.png

Screenshot_20210322-011952.thumb.png.a4023eafc0e840db301ee067c90eaf6b.png

Opis sytuacji: No cóż, owy supporter po raz kolejny jest nie aktywny od dłuższego czasu, na forum, jak i na serwerze...

A więc tak zacznijmy od początku.. Bo trochę śmieszy mnie sam powód skargi xD. Jestem w klasie maturalnej i mam dosłownie półtora miesiąca do matury. I niestety ale rzeczy które zalezą od mojej przyszłości są dla mnie ważniejsze niż serwer w grze komputerowej. Druga sprawa jest taka że jako osoba spoza administracji nie wiesz dokładnie o mojej aktywności oraz o wiadomościach które otrzymuje administracja RCON. No ale przecież lepiej napisać skargę na osobę która nie jest aktywna xD. Na koniec podsumuje to pięknym cytatem który myślę że pasuje do zaistniałej sytuacji "Jedynym grzechem jest głupota" - Oscar Wilde. Dziękuje za uwagę. Czekam na odpowiedź administracji RCON

Pozdrawiam WesleyJR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.