Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza natiVe.

ziomsonelo

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 17038
Login: jasiupl
Nick oskarżonego: natiVe.
Powód skargi: Oszustwo po wymianie
Data zdarzenia: 20.03.2021
Dowody: https://imgur.com/a/6tvbJXx
Opis sytuacji: Gracz o nicku natiVe. pisał, że sprzeda eurosa z silnikiem 2.9 i jakimś lekkim tune. Zainteresowany ja postanowiłem napisać do niego w sprawie kupna tego auta. Po kupnie tego eurosa zorientowałem się, że silnik pojazdu jest 2.7 a nie 2.9. Gdy zasugerowałem graczowi odmianę lub danie mi kasy na polepszenie silnika, gracz odmówił.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/3CRMnrL

cały czas ogłaszałem że jest 2.7, w tym samym dniu robiąc innego bardziej przejrzystego binda missclickiem napisałem 2.9,  w dodatku zamiast sie rzucać na mnie mogłeś zaproponować pojechanie na diagnostykę lub dopytanie się bardziej szczegółowo, sam nie zwróciłem ns to uwagi że źle jest bind zrobiony

7 kolo 9 na klawiaturze nie jest, no chyba że masz grube palce

15 godzin temu, natiVe. napisał:

cały czas ogłaszałem że jest 2.7, w tym samym dniu robiąc innego bardziej przejrzystego binda missclickiem napisałem 2.9,  w dodatku zamiast sie rzucać na mnie mogłeś zaproponować pojechanie na diagnostykę lub dopytanie się bardziej szczegółowo, sam nie zwróciłem ns to uwagi że źle jest bind zrobiony

+ moge do tego dodac ze pisaleś przez cały czas jak widziałem 2.9

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.