Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

H4rrywP0rtk4ch

Rekomendowane odpowiedzi

Login: H4rrywP0rtk4ch
Nick oskarżonego: @programeQ
Powód skargi: Nie spłacenie pożyczki oraz brak kontaktu
Data zdarzenia: data pożyczki 17.03.2021r do 20.03.2021 bo przedłużyłem do 20 marca bo prosił
Opis sytuacji: Ogłaszałem że robie pożyczki do 55k i napisał do mnie gracz o nicku programeQ w sprawie pożyczki sie spytał czy może 50k napisałem że nie ma sprawy potem napisałem to co widac na ss po 2 dniach napisał czy moge przedłużyć do 20 marca do godz. 16 się zgodziłem. Dzień później sie spytałem kiedy będzie nie odpisał, o 21:43 chciałem go poinformować o nie spłaconej pożyczce i okazało się że mnie zablokował i usunął ze znajomych na discord. Nie mam jak go poinformować o skardze i na discord i na serwerze bo nie wchodzi. Czekam na odpowiedź administracji i mam nadzieje że administracja jakoś zwróci mi te pieniądze.

ss: 

651460431_Zrzutekranu2021-03-17211740.thumb.png.06b100662f8bd45fb2df62d14a700145.png

959399129_Zrzutekranu2021-03-17211808.thumb.png.fac3989d6a4d0c9ca357fc13b3408d3f.png

Z racji że gracz od jakiegoś czasu nie wchodził na serwer otrzymuje on bana do czasu wyjaśnienia skargi, jeśli nie wypowie się w przeciągu 7 dni skargę zamknę i będziemy ją kontynuować jeśli zaapeluje o unbana.

Edit.
Dodam, że gracz nie ma obowiązku spłacić tobie 75,000$ a 60,000$. Jest takie coś jak regulamin pożyczek/rat i mówi on jasno że w przypadku udzielania pożyczki prowizja nie może przekraczać 10%

3. Gracz pożyczający gotówkę ma prawo do naliczenia kosztów pożyczki, lecz nie mogą one przekraczać 20% kwoty pożyczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.