Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

cyprian

Rekomendowane odpowiedzi

Login: cyprian
Nick oskarżonego: WhiteTiger
Powód skargi: Faworyzacja i olewanie totalnie reporta
Data zdarzenia: 21;15
Dowody: 

Tutaj jak totalnie olał reporta i po jakim czasie sam musiałem do niego pisać o zrobienie go. Myślę, że jakbym nic nie napisał do niego to i tak by go nie zrobił.

Spoiler

[2021-03-20 21:14:27] [Output] : ✔ Supporter WhiteTiger przyjął twoje zgłoszenie!

{2021-03-20 21:16:10] [Output] : >> [29] WhiteTiger: to bedzie skarga na Ciebie

[2021-03-20 21:16:16] [Output] : << [29] WhiteTiger: za co?
[2021-03-20 21:16:27] [Output] : >> [29] WhiteTiger: przyjoles reporta i nic nie zrobiles

Tutaj jak napisał do mnie BrachoL. Widać tutaj całkowity brak kultury w moją stronę, a został tylko ukarany po koleżeńsku warnem. 

Spoiler

mta-screen_2021-03-20_21-14-02.thumb.png.4fecb93f5b369c42a75226e571cfec4a.png

Tutaj dam przykładową apelke jednego gracza jak dostał 1d za CBK. Czyli prostym wnioskiem, że faworyzuje. 

Spoiler

Opis sytuacji: Pisałem sobie z jednym graczem po czym zwyzywał mnie. Wysłałem reporta wspominając o tym do BrachoL, po 1s przyjął jego kolega tygrys, po czym nic z tym nie zrobił. Po dwóch  minutach napisałem do niego, że daje mu skargę, bo nie wykonał reporta. Po chwili napisał, że muszą mu się wczytać logi, jak wiemy od razu się wczytują. Później chciałem aby ktoś inny go wykonał, ale znów szybko przyjął i dał warna tylko. Dobrze wiemy, że gracze piszą mniejsze rzeczy i dostają za to od niego nawet kary po 12h - 3d.

Siemaneczko! Także owszem przyjąłem reporta na Ciebie, lecz nie wszystko w logach mogę od razu sprawdzić, ponieważ działa to z małym opóznieniem.   Po 2 nie jestem żadnym kolega @BrachoL'a.

8 minut temu, cyprian napisał:

Po dwóch  minutach napisałem do niego, że daje mu skargę, bo nie wykonał reporta

przyjąłem reporta i chciałem dokładnie sprawdzić do dalej się wydarzy z obu stron jak i również nie od razu widziałem owe słowa kierowane w Twoją stronę, gdyż widzę to z opóźnieniem.

Widać tutaj całkowity brak kultury w moją stronę, a został tylko ukarany po koleżeńsku warnem. 

Nie oskarżaj mnie, że został ukarany po "Koleżeńsku" warnem, gdyż wymieniona tutaj osoba nie jest żadnym z moich znajomych 🙂

Tutaj dam przykładową apelke jednego gracza jak dostał 1d za CBK. Czyli prostym wnioskiem, że faworyzuje.

Dziękuję, że sprawdzasz również innych apelacje, ale nadawanie czasu na jaką gracz ma zostać ukarany zostaw to mojej osobie.  Ja jako Supporter  wymierzam kary. 

Ps, nie rozumiem czemu msz problem z tym, że gracz otrzymał warna'a zamiast przykładowo muta, skoro ostrzeżenie zwanym warn jest również karą również (Pouczeniem) by dalej owa sytuacja z jego strony nie miała miejsca.

2 minuty temu, WhiteTiger napisał:

przyjąłem reporta i chciałem dokładnie sprawdzić do dalej się wydarzy z obu stron jak i również nie od razu widziałem owe słowa kierowane w Twoją stronę, gdyż widzę to z opóźnieniem.

To ja wysłałem reporta nie on czyli wiadomi kogo masz ukarać. Nie jestem osobą co wyzywa, bo pewnie sam o tym wiesz, więc wniosek mam się nasuwa.

4 minuty temu, WhiteTiger napisał:

Nie oskarżaj mnie, że został ukarany po "Koleżeńsku" warnem, gdyż wymieniona tutaj osoba nie jest żadnym z moich znajomych 🙂

Wymieniona osobą jest twoim znajomym z gry i już ci wytłumaczę dlatego. Pierwszym argumentem jest szybkość przyjęcia repora na niego. Od razu pewnie BrachoL ci powiedział, że pewnie cyprian da reporta, więc szybko przyjmij. Kolejnym moim argumentem jest przesiadywanie z nim na Mumble. Dobrze wiemy obaj, że z nim gadasz gdyż nieraz waz widzę. Ostatnią rzeczą właśnie będzie faworyzacja gdzie za taką rzecz dałeś tylko warna,  inni gracze pisząc ładniejsze słowa dostają kary czasowe.

8 minut temu, WhiteTiger napisał:

Dziękuję, że sprawdzasz również innych apelacje, ale nadawanie czasu na jaką gracz ma zostać ukarany zostaw to mojej osobie.  Ja jako Supporter  wymierzam kary. 

Ty jako support jesteś zobowiązany do równego traktowania graczy. Za takie słowa ludzie dostają muty czasowe od Ciebie, ale tutaj widzę, że zrobiłeś wyjątek i dałeś warna.

11 minut temu, WhiteTiger napisał:

Ps, nie rozumiem czemu msz problem z tym, że gracz otrzymał warna'a zamiast przykładowo muta, skoro ostrzeżenie zwanym warn jest również karą również (Pouczeniem) by dalej owa sytuacja z jego strony nie miała miejsca.

Jak wiemy dobrze co on pisze mi mówi, to warn nic mu nie daje. Pamiętam raz sytuację jak siedziałem z k3r0x na mumble, a on bił go wyzywać chyba razem z Tobą, lecz ty słuchałes. W grze pełno razy został mu nadany mut, więc nie mów o pouczeniu. Jesteś zobowiązany do równego traktowania graczy, a nie raz dam tyle, a ten to mój kolega więc warn.

1 minutę temu, cyprian napisał:

Pierwszym argumentem jest szybkość przyjęcia repora na niego. Od razu pewnie BrachoL ci powiedział, że pewnie cyprian da reporta, więc szybko przyjmij.

Nie, po prostu w tym czasie zajmowałem się reportami a, że nie było ich pełno akurat brałem je dość szybko.

3 minuty temu, cyprian napisał:

Kolejnym moim argumentem jest przesiadywanie z nim na Mumble. Dobrze wiemy obaj, że z nim gadasz gdyż nieraz waz widzę.

Własnie okłamałeś samego siebie. Z  graczem @BrachoL siedziałem ostatni raz 2 miesiace temu?  (Nie licząc skargi konzza gdzie po prostu był na kanale) Nie mam pojęcia czemu próbujesz skłamać w skardze i piszesz takie rzeczy..

4 minuty temu, cyprian napisał:

Ty jako support jesteś zobowiązany do równego traktowania graczy. Za takie słowa ludzie dostają muty czasowe od Ciebie, ale tutaj widzę, że zrobiłeś wyjątek i dałeś warna.

A no tak, bo Ty wiesz, że zrobiłem akurat wyjątek.  Owszem dostają muty jeżeli sytuacja mimo warnów się powtarza. Ja patrząc chwilę jeszcze na Wasza rozmowę nie zauwazyłem nic takiego za co mogłem ukarać w postaci kary wyciszenia. - Dlatego jako ostrzeżenie dostał owego warna.

7 minut temu, cyprian napisał:

Pamiętam raz sytuację jak siedziałem z k3r0x na mumble, a on bił go wyzywać chyba razem z Tobą, lecz ty słuchałes

Nie przypominam sobie, żeby być przy takiej sytuacji. 

Powiedz mi bo ja nie mogę tego zrozumieć, czemu próbujesz kłamać w skardze i wymyślasz sytuacje które nie miały miejsca? Skoro już piszesz takową skargę to chociaż nie pisz takich rzeczy które nie miały miejsca bo nie sądzę, że to przynosi Nam jakieś korzyści. 

18 minut temu, WhiteTiger napisał:

Nie, po prostu w tym czasie zajmowałem się reportami a, że nie było ich pełno akurat brałem je dość szybko.

Dość za szybko wziąłeś tego reporta, jak od razu po 1s wyłania go został przyjęty.

18 minut temu, WhiteTiger napisał:

A no tak, bo Ty wiesz, że zrobiłem akurat wyjątek.  Owszem dostają muty jeżeli sytuacja mimo warnów się powtarza. Ja patrząc chwilę jeszcze na Wasza rozmowę nie zauwazyłem nic takiego za co mogłem ukarać w postaci kary wyciszenia. - Dlatego jako ostrzeżenie dostał owego warna.

W tym przypadku sytuacja nie musi się powtarzać, bo miałeś czarno na białym co napisał. Wcześniej napisałem Ci, że łagodniejsze słowa dajesz muty od razu.

Gracz maciek.bot dostał od Ciebie za same słowo ,,jebie" muta na 7dni, więc widać jak równo traktujesz graczy. Nie musisz sam się oszukiwać, że nie jest on twoim kolegą, bo dobrze wiemy jak jest.

Czekam na decyzję administracji RCON

Nie musisz sam się oszukiwać, że nie jest on twoim kolegą, bo dobrze wiemy jak jest.

A no tak, bo Ty wiesz lepiej okej.

Czekam na decyzję administracji RCON

Owszem, nie będe się już tutaj wypowiadał bo swoje dodałem.

13 godzin temu, WhiteTiger napisał:

Dostałem jeszcze informację iż nadałeś graczowi nestixx za słowo ,,kurwa" mute na 2-3. Niby pierw dajesz warny, a tutaj bez warna nadałeś. 

Poproszę administrację RCON o sprawdzenie wiarygodności.

Ok, Ale to ode mnie zależy na ile i za co karam graczy prawda?😉

Widzę, że nie możesz przeboleć że @BrachoL'a którego pewnie nie lubisz (nie wnikam) nie został ukarany po Twojej myśli to nie oznaczają, że faworyzuje. Postanowiłem gracza ukarać ostrzeżeniem - także zareagowałem odpowiednio na reporta. Nie wiem po co na siłę próbujesz i nie możesz się pogodzić z tym , że poszło coś nie po Twojej myśli i nie otrzymał muta.

Miłego dnia

56 minut temu, WhiteTiger napisał:

Ok, Ale to ode mnie zależy na ile i za co karam graczy prawda?😉

Tutaj przytoczę twój cytat, bo sam się oszukujesz.

14 godzin temu, WhiteTiger napisał:

Sam piszesz, że dostają muty od tego jaka jest sytuacja, więc sam nie wiesz co piszesz. Nadajesz niektórym muty na pierwszym razem, tutaj zrobiłeś koleżeński wyjątek.

56 minut temu, WhiteTiger napisał:

Widzę, że nie możesz przeboleć że @BrachoL'a którego pewnie nie lubisz (nie wnikam) nie został ukarany po Twojej myśli to nie oznaczają, że faworyzuje. Postanowiłem gracza ukarać ostrzeżeniem - także zareagowałem odpowiednio na reporta. Nie wiem po co na siłę próbujesz i nie możesz się pogodzić z tym , że poszło coś nie po Twojej myśli i nie otrzymał muta.

Zgłosiłem go, bo nie lubię jak ktoś podczas rozmowy normalnej od razu wyzywa. Kara mu się należy, a ty faworyzujesz takową osobę.

Tak jak pisałem wyżej, że nadajesz kary graczom od razu gdy napisze podobne słowo lub łagodnejsze w przypadku gracza @nestixx. Nie musisz sam się oszukiwać i gadać głupot, że temu np. dajesz muta za takie same słowa na 3d, a temu warna. Zachęcam Ciebie do nauczenia się  punktu w twoim regulaminie jakim jest równe traktowanie graczy. Polecam wykuc sobie go na pamięć.

Czekam na decyzję administracji.

Czekasz na decyzję Administracji odświeżając temat i kary innych osób jak Toczysz tutaj Warna @BrachoL'a a wchodzisz już na innych kary za co i na ile karam.

24 minuty temu, cyprian napisał:

Kara mu się należy, a ty faworyzujesz takową osob

Jako karę potraktowałem ostrzeżenie-  Którego fragmentu wyżej z moich zdań nie rozumiesz.

26 minut temu, cyprian napisał:

Tutaj przytoczę twój cytat, bo sam się oszukujesz.

Ja się sam oszukuje? 

15 godzin temu, cyprian napisał:

Kolejnym moim argumentem jest przesiadywanie z nim na Mumble. Dobrze wiemy obaj, że z nim gadasz gdyż nieraz waz widzę

Siedząc praktycznie ciągle na Mumble nie spotkałem Cię byś się z owym łączył- i Nie, nie gadałem z @BrachoL już bardzo dużo czasu ( nawet więcej,niż 2 miesiące jak napisałem wcześniej)

Nie będę się już tutaj wypowiadać bo nie wiesz co napisać to wchodzisz na innych kary.

29 minut temu, WhiteTiger napisał:

Nie będę się już tutaj wypowiadać bo nie wiesz co napisać to wchodzisz na innych kary.

Mam prawo wchodzić w inne kary, ponieważ jesteś oskarżony przezemnie o faworyzację. Nie traktujesz równo wszystkich graczy, więc się nie dziw czemu pisze o tym. Jednym za łagodniejsze słowa dajesz muta, a tutaj dałeś warna. 

Dałem bo miałem do tego pełne prawo. Ja wymierzam karę jaka ma być zastosowana wobec gracza. 

1 godzinę temu, cyprian napisał:

Nie traktujesz równo wszystkich graczy,

Czyli jak ktoś będzie taranował Cię non stop ma zostać ukarany prawkiem przykładowe na 7 dni a jeżeli raz Cię uderzy też ma być 7 dni? By było równe traktowanie- Nie to tak nie działa. Osobiście z graczem nie miałem problemów temu potraktowałem go ostrzeżeniem. Jeżeli by dalej coś napisał bądź obraził został by ukarany w postaci mute.

A skoro gracza "niby" faworyzuje to czemu został przez moją osobę ukarany?

Widzę, że dalej nie możesz zrozumieć.

Ps: Tu masz Kary z pod Panelu "F5" Gracza BrachoL,   którego jak to mówisz "Faworyzuję"  33.png

Nadane kary nie są, aż tak dawno - A wypowiedziałeś się, że gadam z nim i zarzucasz mi faworyzację?

Widzę, że dalej nie czytasz dokładnie co piszę. Napisałem, że nadajesz gracza kary za łagodnejsze słowa, ale akurat mi dałeś warna. Nim coś napiszesz to zastanów się 2 razy, bo na nic sensownego nie odpowiedziałeś.

1 godzinę temu, WhiteTiger napisał:

Czyli jak ktoś będzie taranował Cię non stop ma zostać ukarany prawkiem przykładowe na 7 dni a jeżeli raz Cię uderzy też ma być 7 dni? By było równe traktowanie- Nie to tak nie działa. Osobiście z graczem nie miałem problemów temu potraktowałem go ostrzeżeniem. Jeżeli by dalej coś napisał bądź obraził został by ukarany w postaci mute.

Jeśli ktoś taranuje cały czas to prawko mu się należy, a jak wiemy takie taranowanie jest umyśle. Jeżeli jakiś gracz staranowal raz i też umyśle, to należy się kara. To jest prawie ta sama sytuacja co z mutem. Ktoś zacznie wyzywać cały czas, to należy mi się kara, lecz jak ktoś pisze takie rzeczy umyśle, to też kara powinna być.

Napisałem ci wyżej, że dajesz graczom kary za mniejsze przewinienie mutem, a to potraktowales jakby nic się nie stało.

1 godzinę temu, WhiteTiger napisał:

Ps: Tu masz Kary z pod Panelu "F5" Gracza BrachoL,   którego jak to mówisz "Faworyzuję"  33.png

Nadane kary nie są, aż tak dawno - A wypowiedziałeś się, że gadam z nim i zarzucasz mi faworyzację?

Wcześniej napisałeś, że nadajesz kary jak sytuacja się powtarza. Tutaj na screenie np. widać jak sytuacja się powtarza,  gracz i tak nic sobie z tego nie robi, więc nie pisz, że warn to słuszna kara (nie chodzi mi teraz o muta). Wyraźnie widać jak owy gracz się zachowuję.

3 minuty temu, cyprian napisał:

Jeśli ktoś taranuje cały czas to prawko mu się należy, a jak wiemy takie taranowanie jest umyśle. Jeżeli jakiś gracz staranowal raz i też umyśle, to należy się kara. To jest prawie ta sama sytuacja co z mutem. Ktoś zacznie wyzywać cały czas, to należy mi się kara, lecz jak ktoś pisze takie rzeczy umyśle, to też kara powinna być.

No i dlatego, że napisał raz takie słowo ukarałem go warnem. Jeśli by gracz Cię ciągle wyzywał został by ukarany mutem.

KARĄ ZA TO CO NAPISAL W TWOJA STRONĘ JEST WARN. - później nie zobaczyłem innych sytuacji z graczem czy problemów. Jak widać warn pomógł 😁

Logi wczytują się z minutowym opóźnieniem, więc jak najbardziej rozumiem tłumaczenie WhiteTiger, że musiał poczekać i nadał na ten czas ostrzeżenie. Skoro gracz po ostrzeżeniu się uspokoił to nie było potrzeby ponownie go ukarać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.