Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sprawa dotycząca bana

osinluj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie! Mam pytanie dotyczące mojego bana( pisze tutaj bo nigdzie nikt mi nie odpisuje). Zauważyłem swoje samochody na licytacji, która się dziś odbyła. Nie zostałem kompletnie poinformowaniu o zabraniu mojego majątku, który poszedł na licytacje dzisiejsze. Na dzień który dostałem bana nie było nic napisane, że gdy dostaje bana to odrazu moje konto jest zerowanie i wylicytowany mój majątek. Były przykłady różnych banów permanentnych, które dostały ub i z ich autami się nic nie stało i dalej grają. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie dostałem żadnej szansy aby to naprawić bądź się wytłumaczyć i dlaczego dostałem tak zwane zerowanie i mój majątek poszedł na licytacje. Prosiłbym o informacje od @indor bądź kogoś innego z administracji RCON

pozdrawiam ❤️

5 minut temu, Bartek2013 napisał:

administracja nie zeruje  twojego majątku, po prostu po powrocie na serwer będziesz mógł od nich go odkupić, po wcześniejszym zarobieniu pieniędzy na takowe pojazdy.

"od nich" czyli od graczy, którzy nabyli twoje pojazdy

Ale mi chodzi dlaczego wgóle oni mi je zabrali i dlaczego sprzedali innym? 

Może i nie jestem RCON'em ale w dość jasny sposób mogę wytłumaczyć ich decyzje, a mianowicie nie informowali ciebie oni o tym w żaden sposób, ponieważ nie mieli co do tego żadnego obowiązku. W naszym regulaminie (jak w chyba każdego innego serwera) widnieje tego typu zapisek.

6. Wszelkie konta Użytkowników, ich zawartość i majątek są własnością serwera ProjectRPG.

Informuje on dość jasno i klarownie, że jeśli administracja RCON będzie miała taką wolę to po banie permanentnym zrobi cokolwiek z tego typu majątkiem. Wątku nie zamykam jeszcze w razie gdybyś miał jeszcze jakieś pytania.

Edit.
Co do tego co pisał kolega wyżej to nie mam pojęcia skąd wziął takie informacje, ale ja się z tym nigdy nie spotkałem.

30 minut temu, Lightmil napisał:

Może i nie jestem RCON'em ale w dość jasny sposób mogę wytłumaczyć ich decyzje, a mianowicie nie informowali ciebie oni o tym w żaden sposób, ponieważ nie mieli co do tego żadnego obowiązku. W naszym regulaminie (jak w chyba każdego innego serwera) widnieje tego typu zapisek.

6. Wszelkie konta Użytkowników, ich zawartość i majątek są własnością serwera ProjectRPG.

Informuje on dość jasno i klarownie, że jeśli administracja RCON będzie miała taką wolę to po banie permanentnym zrobi cokolwiek z tego typu majątkiem. Wątku nie zamykam jeszcze w razie gdybyś miał jeszcze jakieś pytania.

Edit.
Co do tego co pisał kolega wyżej to nie mam pojęcia skąd wziął takie informacje, ale ja się z tym nigdy nie spotkałem.

Dziękuje za informacje.

Jest to forma kary która została na ciebie nałożona, w przypadku gdybyś dostał unbana.
Tutaj podpunkt w regulaminie na podstawie które zostało to przeprowadzone:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.