Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Fat.Michas2115

RayS

Rekomendowane odpowiedzi

Login: RayS

Nick oskarżonego: Fat.Michas2115
Powód skargi: Nieuczciwość organizatora na evencie. 
Data zdarzenia: 20.03.2031 
Dowody: 
Opis sytuacji: Ogólnie to tak bylem na derbach organizowanych przez oskarżonego. Doszedłem do top 3. Jeden gracz spadł i było top 2. Supporter wymyślał sobie że my w top 2 mamy sojusz i kicknął nas i wygrała osoba z top 3. Takie zachowanie nie powinno mieć miejsca ponieważ po co się starać na evencie skoro wygrywa osoba z top3? Nie powinno być tak że wygrywa osoba która ostatnia została na derbach? Supporter bez żadnych dowodów kicknął mnie i druga osobę z top 2 po 10 minutowej walce brawo 🙌

mta-screen_2021-03-20_14-49-26.png

Po 1. Nie zostaliście kicknięci podczas eventu, tylko po tym jak przeteleportowałem Was na spawna, ponieważ używaliście animacji niestosownych, oraz zachowywaliście się karygodnie. Dlatego również zostaliście oboje za to ukarani. 

Po 2. Tak, powinno tak być, że wygrywa ostatnia osoba na derbach, ale nie wygra osoba, która po prostu oszukiwała i grała niesprawiedliwie w stosunku do innych graczy. Mówiąc niesprawiedliwie mam na myśli to, że jeśli jeden z Was miał okazję siebie zrzucić nagle hamował i czekał, aż drugi odjedzie. Albo przez całe derby unikaliście kontaktu ze sobą, "stykaliście się" jedynie wtedy, gdy probowaliście zrzucić wspólnie gracza. Nie byłoby z tym problemu, gdyby nie to, że takie sytuacje powtarzały się w każdej próbie zrzucenia kogoś, jeździliście razem nie utrudniając sobie "pracy". 

Po 3. Jednym z dowodów na to, że "mogliście" oszukiwać jest to, że jesteście w tej samej organizacji https://imgur.com/a/Y0ao3dP, to prawda, nie jest to wystarczający powód - dlatego czekam na nagranie, które będzie większym dowodem na to, że faktycznie było to oszustwo. Oczywiście po otrzymaniu nagrania je wstawię, byś mógł je zobaczyć i wypowiedzieć się w jaki sposób to u Ciebie wyglądało. Również mógłbym powołać tutaj paru graczy, którzy zostali pod koniec derbów i te się troszkę uspokoiły, lecz to również może nie być dla Ciebie wystarczającym dowodem na to, że oszukiwaliście, ale w razie czegoś takimi graczami jest: zwycięzca @J.o.K.e.R, @princuwa oraz @Fat.l1vd.

Tak jak wspomniałem wcześniej, oczekuje na filmik, który wydaje mi się, że będzie wystarczającym dowodem na to, że próbujesz oszukać nie tylko mnie i Administrację RCON, ale również samego siebie. Miłego dnia!

Tak jak wspomniałem do góry - możesz przeczytać jeszcze raz. Wiem, że przebywanie ze sobą w jednej organizacji nie jest żadnym dowodem, ale dostałem na Was skargi między innymi od tych trzech graczy, dlatego zacząłem zwracać na Was szczególnie uwagę, dlatego moją decyzją było dyskwalifikacja Was obojgu i danie nagrody wyżej wspomnianemu graczowi. 

Nie rozumiem jaki sojusz skoro np w top 4 z graczem @proxu365 jak widać na tym filmie się normalnie udeżaliśmy i tak samo w top 3. W dodatku praktycznie nigdy w top 3 nikt się nie wali z każdym bo chce wygrac więc się fokusuje 1 osobe. A sojusz to jakbyśmy się nie zderzali tylko razem innych taranowali ciągle.

Nie wiem czy mógłbym to nazwać strzałem w kolano i nie wiem ile z tego filmiku widziałeś, ale tak jak pisałem przypadkowe otarcia się o siebie po uderzeniu w pojazd gracza, prócz tego uderzyliście się z dwa razy po tym, gdy gracz napisał, że macie sojusz. Później znowu zaczyna się focusowanie jednej osoby i "niewidzenie siebie", nie uważam, żeby to był strzał w kolano. 

1 minutę temu, RayS napisał:

Nie rozumiem jaki sojusz skoro np w top 4 z graczem @proxu365 jak widać na tym filmie się normalnie udeżaliśmy i tak samo w top 3. W dodatku praktycznie nigdy w top 3 nikt się nie wali z każdym bo chce wygrac więc się fokusuje 1 osobe. A sojusz to jakbyśmy się nie zderzali tylko razem innych taranowali ciągle.

Owszem, focusuje się jedną osobę, ale nie w taki sposób jak Wy to robiliście. Sprawę zostawiam do rozpatrzenia przez Administrację RCON, niestety nagrania z wcześniej nie posiadam ale wiele było sytuacji, które świadczyły o tym, że niekoniecznie chcieliście siebie zrzucić. 

Tak jak wspomniałem enty raz do góry, przypadkowe uderzenie (uważam, że przypadkowe, bo zsuwa się pojazd o pojazd i się uderzacie), nie oznacza, że celowo to robiłeś. To prawda 2-3 razy uderzyłeś w pojazd specjalnie. Ale tylko i wyłącznie po tym, gdy gracz napisał, że macie razem sojusz.

3 minuty temu, Fat.Michas2115 napisał:

Tak jak wspomniałem enty raz do góry, przypadkowe uderzenie (uważam, że przypadkowe, bo zsuwa się pojazd o pojazd i się uderzacie), nie oznacza, że celowo to robiłeś. To prawda 2-3 razy uderzyłeś w pojazd specjalnie. Ale tylko i wyłącznie po tym, gdy gracz napisał, że macie razem sojusz.

To jeszcze dokładnie obejrzyj sobie początek derb do tego momentu aż gracz pisał że mamy sojusz ponieważ już wtedy się min 3 razy zderzalismy w top 4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.