Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

skarga na gansgtermichas2115

Kreatywny

Rekomendowane odpowiedzi

Login: IgiGangus
Nick oskarżonego: @Fat.Michas2115
Powód skargi: Faworyzacja gracza/y poprzez wcześniejszą prowadzoną dyskusję z jednym z członków frakcji
Data zdarzenia: od 00:10 do teraz
Dowody: 

image.png.e619a95d3c89012630cf0978aca5dea5.png
image.png.3a3e89e642a5d12db1a03a3f101251a0.png
image.png.2fb9623c13c43f9649574d525cb0cfe5.png

Opis sytuacji: A więc tak toczyliśmy dyskusję pomiędzy mną i pawełkiem a wujkiem eddym po czym wkroczył michas na czat cos tam pisaliśmy po czym napisał ze idzie spać po czym z graczem @VeNo z przyjaźni jak zawsze na ts się zaczęliśmy wyzywać na publicznym czacie co głupie oraz wielkim błędem, później jakiś gracz llegolas999 wtoczył się na czat prowokując mnie napisał że mój iloraz inteligencji jest równy zero co spławiłem z powodu tego że gracz wywyższał się do jednej z osób że posiada 20 lat. Chwilę potem jednak zauważył że wiadomość spławiłem to postanowił napisać kolejną cytując "A Ty napinacz internetowy zebys kurde nie pękł tam za monitorem byczku" oraz " na flegme bys zleciał" odpisałem mu że niezły gangster jest skoro Pawła straszył policją a teraz piszę ze na flegmę jestem  chwilę potem patrzę michas coś pisze na czacie przy okazji nadając kare mute z powodem 7. pkt regulamin discord i w kolejnej wiadomości dopisując "Napotkałem przed tym jeszcze jedna wiadomosc i zwróciłem na nią uwage" a więc dlaczego została tylko zwrócona uwaga na moją wiadomość a nie na wszystkich? Skoro gracz llegolas999 oraz VeNo również złamał pkt 7 regulaminu discord to również powinni w tym czasie zostać ukarani a nie tylko ja.

Spoiler

Screenshot_20210320-005910_Discord.thumb.jpg.6059edf5a9c8795149c4057e9a067e48.jpg

Kare otrzymałeś za ten fragment tak jak wcześniej rozmawialiśmy nikt nikomu nie obrażał rodziców, tak jak napisałem, przed próbą położenia się do spania, spojrzałem na off-topic, gdzie widniała Twoja wypowiedź, dlatego została nadana Ci kara, wcześniej pare razy pisałeś rzeczy niestosowne, które nie powinny się tam znajdować, oraz licznie prowokowałeś, nie tylko gracza llegolas99, lecz również pare osób. Gdybym miał zrobić dokładny research wszystkich wiadomości obawiam się, że kare mógłbym nadać każdej osobie, która w tym momencie się wypowiadała - co oczywiście zaraz zrobię, i zweryfikuje każdą wiadomość pokolei, jeżeli czujesz, że jest to faworyzacja gracza. Tak jak pisałem do góry, że przewinęła mi się ta wiadomość, dlatego za nią nadałem kare. Na off-topicu nie zaglądałem cały czas dlatego fragmentu z ilorazem inteligencji nie zauważyłem. Dobrej nocy.

1 minutę temu, Fat.Michas2115 napisał:

Odkryj ukrytą treść

Screenshot_20210320-005910_Discord.thumb.jpg.6059edf5a9c8795149c4057e9a067e48.jpg

Gdybym miał zrobić dokładny research wszystkich wiadomości obawiam się, że kare mógłbym nadać każdej osobie, która w tym momencie się wypowiadała - co oczywiście zaraz zrobię, i zweryfikuje każdą wiadomość pokolei

a więc tak odniosę się do tego fragmentu, co mi da jeżeli zrobisz "research" wiadomości po tym jak zostało Ci to przytoczone dopiero w skardze a nie przed owym postem?

2 minuty temu, Fat.Michas2115 napisał:

Odkryj ukrytą treść

Kare otrzymałeś za ten fragment tak jak wcześniej rozmawialiśmy nikt nikomu nie obrażał rodziców, tak jak napisałem

A więc tak dzień w dzień z graczem @VeNo rozmawiamy ze sobą na komunikatorze głosowym TeamSpeak3 nie uraziło mnie to również myślę o VeNie który po prostu spławił to i dalej toczyliśmy przyjacielską rozmowę. Również napisałeś że to ja jako pierwszy zacząłem temat co do obrazy czyjejś rodziny to proszę popatrz na czas wysłanych wiadomości więc proszę kolejnym razem dowiedz się i w 100% bądź pewny co piszesz. Nie chcę tu przytaczać wiadomości Vena by otrzymał dłuższą karę lecz sam fakt który piszesz w skardze a wyszło całkiem inaczej.
image.png.bccbb5ca3b6ed874e78aab5704259d70.pngimage.png.b7f2ad9768bdc91b0bef566434085650.png

Tak jak wspomniałem poprzednio dwa razy, akurat Twoja wiadomość wpadła mi w oko w momencie gdy zajrzałem na off topic, ponieważ nie śledziłem go cały czas, kare otrzymał również Twój znajomy. I nie ważne czy jesteście rodziną, znajomymi, sąsiadami czy kimkolwiek związanym ze sobą w jakikolwiek sposób. Jest to czat publiczny, gdzie każdy ma do niego dostęp i każda wiadomość powinna zawierać słowa kulturalne, nie wybiegające poza podstawowe zasady kultury osobistej. Dlatego kara została nadana, jeżeli czujecie się na tyle znajomymi, żeby się obrażać róbcie to w innych miejscach, bo czat ogólny do tego nie służy, I nie przebywają tam również same osoby dorosłe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.