Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Tripz

Jurgaogf

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 24230
Login:  lajner091
Nick oskarżonego: Tripz 
Powód skargi: Notoryczne utrudnianie gry oraz prowokacja na pm
Data zdarzenia: 19.03.2021
Dowody:  w formie ss 
Opis sytuacji: Ciągłe wypisywanie Tripza na wiadomościach prywatnych ''Nękanie'', prowokacja.  Specjalne zastawienie auta (ranchera) po przez ich pojazdy. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Na 10 ss

1.png

3.png

2.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

12.png

13.png

14.png

Jeśli według ciebie nękam, Jest komenda od tego report, wtedy administracja zwraca mi uwagę, nie prowokuj, ale widocznie tego nie rozumiesz. Dziękuje Pozdrawiam 

Po za tym jak widać na screenie jak pisałem, ze jestescie nie douczeni był przy tym ssuporter Tiger, Nie zwrócił mi uwagi a nic nic. Więc no Po za tym polecam przeczytać Definicje Nękanie. 

Bo jest to określenie "Poważne" Nawet nie wiedziałem że w grze da się kogoś nękać. Pozdrawiam 

Ps. Na tych twoich screenach nic nie ma związanego z nękaniem. Ode mnie to wszystko.

a z tym zastawienia aut proszę dać mi punkt gdzie nie można tak robić, 
4. Zezwala się na kradzież i niszczenie zawartości bagażnika z pojazdów graczy bądź przejmowanie ich mienia* (w domyśle: paczki, kanistry itp.) na terenie strefy DM

Pozdrawiam serdecznie ❤️ 

7 godzin temu, Jurga napisał:

hmm kolejny raz... 

Przez to nie mogę robić paczek box stoi zastawiony oraz rancher, który jest moim pojazdem głównym. Dobrze się bawicie ? Weeders? 3h w plecy świetny psikus ❤️

image.thumb.png.a71c7703d72ff7901a77dd1612d9e889.png

unknown.png

To w końcu Skarga jest na mnie, czy na Organizacje Weeders, bo nie rozumiem co tym screenem pokazujesz, Po za tym mnie nie było na serwie wtedy. A i polecam przeczytać regulamin strefy Dm.

4. Zezwala się na kradzież i niszczenie zawartości bagażnika z pojazdów graczy bądź przejmowanie ich mienia* (w domyśle: paczki, kanistry itp.) na terenie strefy DM

2. Właściciel pojazdu bierze odpowiedzialność za pozostawienie go na strefie DM.

1. Gracz wchodząc na strefę DM oświadcza, że zapoznał się z postanowieniami poniższego regulaminu.

Widocznie nie czytałeś regulaminu a wchodzisz na Strefe Dm gratuluje Pozdrawiam.

Blokowanie pojazdów na strefie DM nie jest zakazane jako iż pozostawienie pojazdu na tej strefie równa się z ryzykiem jego zniszczenia, bądź jak w tym przypadku braku możliwości wyjęcia. Dodowy które jak określasz są "nękaniem" pokazują jedynie że lokalnie ciągle spamował. Nie zmienia to faktu, że za tego typu spamowanie wiadomościami typu "kiedy napiszesz skargę" może być równie dobrze rozpatrzone poprzez administracje na serwerze.

Z racji że gracz Tripz nie spamował tego typu wiadomościami przesadnie często, choć jednak w mojej opinii bez powodu ciągle to pisał skargę przyjmuję i upominam słownie gracza Tripz, aby unikał tego typu zachowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.