Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Telewizor

Nonus

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Nonus

Nick pracownika: Telewizor

Powód: Bardzo sympatyczny i pomocny pracownik. 

Dowody:

(110) Telewizor: Witam, z tej strony Kierowca Telewizor z San Andreas Transport Corporation!
(110) Telewizor: Dokąd ma prowadzić nasz dzisiejszy kurs?
(4) Nonus: magazyn
(110) Telewizor: ✔️ Podczas kursu będzie pobierana stawka za Kilometr 3.08$ za km ✔️
(110) Telewizor: Jakieś radio Pan sobie życzy?
(4) Nonus: projectfm
Telewizor Włącza radio 
Gracz Jamnik otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na 60 dni przez Koseryk, powód: Aktualizacja kary (Hardkorowe odwalanie na służbie SAMD)
(110) Telewizor: Jak Panu wieczór mija?
(4) Nonus: a dobrze a panu?
(110) Telewizor: A bardzo dobrze, dopiero zaczynam służbę
Nonus daje 5 gwiazdek za kurs i pochwala TAXI
(110) Telewizor: Dziękuje bardzo
(110) Telewizor: Jesteśmy na miejscu, myślę, że się spisałem, życzę miłego dnia i polecam się na przyszłość. 
(4) Nonus: Dzięki

Opis sytuacji: Kurs przebiegł szybko, miło i zgodnie z KRD. Zasłużona pochwała, z racji tego, że nie jest już to mój pierwszy przejazd z tym pracownikiem i ciągle wygląda to tak samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.