Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Fat.Michas2115

Patryk4719

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Patryk4719
Nick oskarżonego: @Fat.Michas2115
Powód skargi: Niestosowne karanie graczy.
Data zdarzenia: 18.03.2021
Dowody: 

Opis sytuacji: Widać na nagraniu tego pięknego gracza który pcha mi się na stanowisko, w obawie o rozwalenie mojego pojazdu napisałem aby wyjechał. Gracz jak widać utrudniał mi wyjazd z miejsca do naprawy pojazdu przed czym pchał się. Całą sytuację widział supporter na którego właśnie piszę skargę, na nagraniu widać jak supporter przyjmuje zgłoszenie po czym nic nie robi z tą sytuacją widoczną na nagraniu, lecz daje mi mute za napisanie słowa ,,ROZ**BAŁ" z powodem CBK, czyli całkowity brak kultury. Czy te jedno słowo jest aż całkowitym brakiem kultury? Nie sądzę. Nie wiem czy Fat.Michas2115 jest jakimś przyjacielem widocznego gracza na nagraniu czy jak, ale moim zdaniem powinien za to zostać ukarany, a nie ominięty.

Karę uważam za stosowną, ponieważ nie powinieneś pisać takich rzeczy, karę otrzymałeś na 1h. Oprócz tego chciałbym nawiązać do regulaminu, którego niestety nie przeczytałeś przed napisaniem skargi. 

§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary. Chciałbym jeszcze nawiązać do Twojej wypowiedzi, a dokładniej do zdania cyt. "Nie wiem czy Fat.Michas2115 jest jakimś przyjacielem widocznego gracza [...]", gracza nie znam, nie jest Moim przyjacielem, osoba widoczna na nagraniu również została ukarana. Osobiście uważam reporta, którego napisałeś na naciąganego, bo było w nim napisane bodajże, że gracz utrudnia wyjazd z mechanika, a na załączonym nagraniu jest pokazane, bardzo dużo miejsca, przez które na spokojnie mógłbyś wyjechać. Co nie zmienia faktu, że na początku stał On obok Ciebie, ale niestety nagrania nie otrzymałem, a po odebraniu reporta i zaczęciu obserwowania go, gracz już stał w miejscu, na którym stoi na nagraniu. 

2 minuty temu, Fat.Michas2115 napisał:

Karę uważam za stosowną, ponieważ nie powinieneś pisać takich rzeczy, karę otrzymałeś na 1h. Oprócz tego chciałbym nawiązać do regulaminu, którego niestety nie przeczytałeś przed napisaniem skargi. 

§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary. Chciałbym jeszcze nawiązać do Twojej wypowiedzi, a dokładniej do zdania cyt. "Nie wiem czy Fat.Michas2115 jest jakimś przyjacielem widocznego gracza [...]", gracza nie znam, nie jest Moim przyjacielem, osoba widoczna na nagraniu również została ukarana. Osobiście uważam reporta, którego napisałeś na naciąganego, bo było w nim napisane bodajże, że gracz utrudnia wyjazd z mechanika, a na załączonym nagraniu jest pokazane, bardzo dużo miejsca, przez które na spokojnie mógłbyś wyjechać. Co nie zmienia faktu, że na początku stał On obok Ciebie, ale niestety nagrania nie otrzymałem, a po odebraniu reporta i zaczęciu obserwowania go, gracz już stał w miejscu, na którym stoi na nagraniu. 

Przeczytaj ze zrozumieniem jeszcze raz treść skargi.

Skarga nie jest napisana za nadanie kary. 🙂

21 minut temu, Patryk4719 napisał:

lecz daje mi mute za napisanie słowa ,,ROZ**BAŁ" z powodem CBK, czyli całkowity brak kultury. Czy te jedno słowo jest aż całkowitym brakiem kultury? Nie sądzę. Nie wiem czy Fat.Michas2115 jest jakimś przyjacielem widocznego gracza na nagraniu czy jak, ale moim zdaniem powinien za to zostać ukarany, a nie ominięty.

Z dalszej treści skargi wynika, że nadanie Tobie kary jest między innymi powowdem do napisania na mnie skargi. 

26 minut temu, Patryk4719 napisał:

Widać na nagraniu tego pięknego gracza który pcha mi się na stanowisko, w obawie o rozwalenie mojego pojazdu napisałem aby wyjechał. Gracz jak widać utrudniał mi wyjazd z miejsca do naprawy pojazdu przed czym pchał się. Całą sytuację widział supporter na którego właśnie piszę skargę, na nagraniu widać jak supporter przyjmuje zgłoszenie po czym nic nie robi z tą sytuacją widoczną na nagraniu,

ale moim zdaniem powinien za to zostać ukarany, a nie ominięty.

Jak wiadomo przyjęło się, że czeka się w kolejce po prawej stronie, do tego gracz wjechał na stanowisko zanim wyjechałem. Widać na nagraniu jak uszkadza mi pojazd. Faktycznie miałem miejsce aby wyjechać lecz tego nie zrobiłem w obawie rozwalenia pojazdu dla siebie jak i gracza. Cała skarga rozchodzi się głównie o nie ukaranie gracza mimo, że widziałeś całą sytuację.

Nie miałem na tyle dowodów by graczowi zabierać prawo jazdy, tak jak wcześniej wspomniałem filmiku z sytuacją, która na początku nagrania ma miejsce nie otrzymałem, dlatego nie wiedziałem, że gracz "pchał się" do mechanika. Później umożliwiał Ci wyjazd, także również nie miałem podstaw by nadać mu karę wcześniej wspomnianego "prawka", gracz otrzymał również wyciszenie za to, że robił Flood na czacie. To, że się przyjęło nie oznacza, że ustawił się nieprawidłowo, ponieważ umożliwiał Ci wyjazd. Tym bardziej, że to z Twojej winy doszło do kolizji, bo ruszyłeś w momencie, gdy gracz zmieniał swój pas. Co spowodowało mu ograniczenie drogi, dlatego w Ciebie uderzył. Oczekuje na decyzję Administracji RCON. Dziękuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.