Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

"Życie kierowcy SATC" - Wywiad z kierowcą tygodnia

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

grqREUJ.png

Witajcie, odwiedziłem dziś kierowcę SATC - Erykowskiego, aby porozmawiać z nim trochę na temat jego pracy oraz paru innych rzeczach. Zapraszam!

pnpasek.png.8c2f36cad9789d9e43b0ef332aba359c.png

ySNhFsm.png

R - Redaktor @Rafaal              K - Kierowca @Erykowski900

R: Dzień dobry, jestem Reporter Rafaal z Project News. Miło mi Pana poznać.

K: Witam, jestem Erykowski.

R: Zadam Ci teraz kilka pytań.. Więc; Jak długo jesteś w San Andreas Transport Corporation?

K: Dołączyłem około dwa tygodnie temu, podczas ostatniej rekrutacji.

R: Na jakim stopniu aktualnie jesteś?

K: Jestem na podstawowym stopniu, Kierowca.

R: W jaki sposób zostałeś pracownikiem tygodnia?

K: Pracownikiem tygodnia udało mi się zostać, poprzez wypracowanie największej ilości minut w tygodniu mianowicie. Było to dokładnie 1734 minut.

R: Z jakich bonusów możesz korzystać jako pracownik tygodnia?

K: Jedynym bonusem, jest poruszanie się pojazdem pracownika tygodnia, jakim jest Merit.

R: Zamierzasz utrzymać ten tytuł?

K: Wiesz, ciężko jest to utrzymać, patrząc na to, że wiele osób walczy o minuty względem miesiąca, ale jak się uda, to będę próbował to utrzymać.

R: Dziękuje Ci bardzo za wywiad, chciałbyś kogoś pozdrowić?

K: Ja również, chciałbym pozdrowić lidera frakcji SATC - @Turbo oraz organizację MyToSukces, w której jestem V-Liderem.

pnpasek.png.8c2f36cad9789d9e43b0ef332aba359c.png

vMqjJzB.png

jwM4Itq.png

pnkpasek.png.362bbeae01a84acf226ce27a53c63315.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @AlimentoS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.