Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Phoenix Indora

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

rN5bnon.png

Dzień dobry, witajcie w jednym z ostatnich artykułów tej serii "Pojazdów Graczy". Przedstawię wam dziś rozmowę o pewnym specjalnym aucie oraz jego historii! Zapraszam.

pnpasek.png.32738dac11ac8949d51e0d927744d8b0.png

R – Redaktor @Rafaal         U - Uczestnik wywiadu @indor

R: Dzień dobry, miło mi Pana poznać. Z góry dziękuję, że zgodziłeś się na ten wywiad.

U: Nie ma sprawy, możemy zaczynać.

R: Dobrze, opowiedz więc trochę o Twoich przygodach z motoryzacją, przed pojawieniem się tego Phoenixa.

U: Przed Phoenix'em posiadałem jeszcze Euros'a o id 31, który był charakteryzowany na Dodge'a Stealth'a należącego do Filthy Frank'a, a przed nim posiadałem jeszcze Waltona id 1, który nie był zbytnio modyfikowany. Obecnie obydwa te auta są sprzedane.

R: Dlaczego zdecydowałeś się zakupić akurat Phoenixa?

U: Była to raczej spontaniczna decyzja, akurat trafił się w salonie za niską cenę, a jako, że lubię Muscle Cary, to stwierdziłem, że go kupie, nie żałuje tej decyzji.

R: W jakiej konfiguracji oraz jaką kwotę go zakupiłeś?

U: Kupiłem go w dosyć dobrej cenie, bo około 95.000 $ z prawie najlepszym silnikiem, oczywiście benzynowym.

R: Więc, jaki tuning wykonałeś po pewnym czasie od jego zakupienia?

U: Cały tune tego pojazdu został wykonany jeszcze przed moim awansem na Administratora RCON, więc został sfinansowany z własnej kieszeni, był to raczej standardowy tuning, czyli taki jak powiększenie pojemności silnika , ECU V4, Turbo V5 i zestaw wyścigowy 3, potem po namowie z wielkim bólem zmieniłem napęd z RWD na AWD. Obecnie do tego doszedł zestaw torowy 3 i CFI V5. Tuning programowy został wykonany dawno temu przed Kowala, gdy była jeszcze pierwsza receptura programowa. Został jeszcze tuning wizualny, obecny kolor auta to czerń, a felgi to złote Wires'y, celem takiego tuningu wizualnego było upodobnienie go do Pontiac'a Trans Am'a z 1977 który wystąpił w filmie "Smokey and the Bandit" i którego chciałbym kiedyś posiadać w realnym życiu, z resztą nie jest to moje jedyne marzenie co do Muscle Car'ów, dodatkowo szyby są przyciemnione w 100%, żeby zapewnić dyskrecję. Mam nadzieje, że o niczym nie zapomniałem.

R: Opowiedz mi o wrażeniach z jazdy tym samochodem.

U: Od początku to auto sprawiało mi radość z jazdy, dodatkowo budziło podziw wśród moich znajomych i innych ludzi, którzy mieli styczność z tym autem, nawet teraz potrafię wrócić do tego auta i zwyczajnie pojeździć sobie nim ze znajomymi.

R: Posiadasz może aktualnie coś, oprócz tego pojazdu w garażu?

U: Posiadam jeszcze Yosemite, które też kupiłem przed awansem, jedyna motywacja do zakupu tego auta to, że zawsze chciałem mieć pick up'a, tuning w nim był raczej standardowy i nie wyróżnia się na tle innych auta, a gdy wprowadziliśmy bodykity, to skorzystałem z tej opcji.

R: Co zamierzasz w przyszłości? To auto zostanie z tobą już do końca?

U: Ze względu na posiadaną obecnie rangę nie jest mi zbytnio potrzebne auto a szczególnie tak wyjątkowe, gdyż jest to id 268, w dodatku jest to pierwszy Phoenix na serwerze, więc myślę, że w przyszłości trafi on na licytację albo jako nagroda za event.

R: Dziękuje Ci jeszcze raz, za to, że znalazłeś czas, aby odpowiedzieć na moje pytania. Życzę miłego dnia. Cześć

U: Nie ma sprawy, cześć.

RTCkEcV.png

5mxDUxs.png

Sr26DZr.png

FJn9VgC.png

24vKrXS.png

Spodziewajcie się czegoś podobnego, już niedługo.

pnkpasek.png.20f41c2cfed11b96019b4bfdca0ea3c4.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @AlimentoS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.