Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mirek_mefedron

Eryk.cj

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Eryk.cj
Nick oskarżonego: @mirek_mefedron
Powód skargi:  nierówne traktowanie graczy, uwzięcie się na pewną osobę, Pisanie bzdur...
Data zdarzenia: 17.03.2021 około 10:00
Dowody:  (EDIT:  Chcę wyjaśnić bardziej sens skargi, bo dla osoby, która nie widziała skargi od gracza cyprian, może być niezrozumiała)    

Najpierw polecam zapoznać się z opisem sytuacji oraz skargą od gracza cyprian
(Wyjaśnię w skrócie co jest przyczyną skargi : Mirek_mefedron dał punkty graczowi cyprian za napisanie: "Ile dopki i jaki tuning ma auto" w temacie sprzedaży za Podbijanie. Za to jak można zauważyć jakoś wcześniej nie dawał punktów za takie coś. Jest to nierówne traktowanie graczy, bądź nieznajomość regulaminu? Bo dla tego administratora nie wolno nic odpisywać w temacie sprzedaży na oferty graczy , bo to jest podbijanie.

Więc zaczynając od dowodów , pierwsze wytłumaczę poglądy Mirka na temat PODBIJANIA tematu na forum:

Spoiler

unknown.png

Według niego podbijanie tematu jest to odpowiedź na ofertę gracza tzw. ODPISANIE graczowi czy oferta jest dobra, bądź dopytanie się o jakąś rzecz tuningu auta oferowanego albo po prostu zapytanie się ile dopłaty. Za TAKĄ czynność Administrator daje punkty. Przejdźmy więc do 1-szego tematu:                       (PS. dodam punkt regulaminu 9. Zakazuje się nierównego traktowania graczy przez Administrację serwera.) i proszę o wejście w tematu , które dam:

Spoiler

Tutaj w tym ogłoszeniu od gracza Brachol nie dałeś punktów , tylko zamknąłeś temat. Przecież według ciebie gracz złamał regulamin odpisując innemu graczowi w temacie zamiast na pw. Przejdźmy do kolejnego tematu WARTEGO uwagi:

Spoiler

Kolejny przykład.... przeniosłeś do archiwum z powodu złamania regulaminu , lecz punktów za odpowiadanie CZYLI według Ciebie podbijanie tematu nie dałeś. A zamknąłeś go , więc widziałeś zawartość. Przejdźmy do kolejnego tematu:

Spoiler

Tutaj też nie dałeś punktów , jedynie zamknąłeś temat, czyli widziałeś ten wątek.... nieźle Ci idzie dawanie punktów i traktowanie na równości graczy XD. Przejdźmy jeszcze dalej:

Spoiler

Tutaj gracz odpowiedział cytując: mało  ||| ŻADNYCH konsekwencji gracz nie dostał , według Ciebie przecież złamał regulamin (Pierwszy ss)

Reasumując , traktujesz nierówno graczy i jeszcze próbujesz się bronić bezsensownymi argumentami: Przecież jest to podbijanie tematu. Sporo ludzi odpisuje w temacie motoryzacji na oferty graczy i nigdy nikt nie miał problemu z tym. Nagle ty dajesz punkty za to XD! Pozdrawiam życzę miłego dnia. Czekam na odpowiedź ARCON i mam nadzieję na reakcji z ich strony na twoje "równe traktowanie graczy" . 

Polecam nie mówić takich farmazonów, że nie wolno odpowiedzieć we WŁASNYM temacie na daną OFERTE od gracza. 

Opis sytuacji: Przeglądając forum zauważyłem skargę na tego oto administratora za nierówne traktowanie graczy. Moja skarga jest bardzo powiązana ze skargą :

Spoiler

Chcę dodać parę mocnych dowodów, a znając regulamin nie mogę napisać tego pod tamtą skargą. Nie znam się z graczem cyprian. Chcę po prostu , aby podobna sytuacja nigdy się nie powtórzyła .administrator traktuje nierówno graczy. Nie gram praktycznie na serwerze, a widać to gołym okiem na forum 😜  Wystarczy zrobić research 10 minut i są dowody.  mirek_mefedron  nigdy wcześniej nie dawał punktów za takie coś za co dostał cyprian od niego. (za "podbijanie tematu" , czyli odpisanie na ofertę innego gracza w temacie - definicja podbijania Mirka_mefedrona)

Polecam sprawdzić jeszcze logi z fixów itp. Bo znając życie traktuje graczy "równo" tak samo na forum , jak i serwerze.

Witaj, 

Tak w ogłoszeniach które zamieściłeś w spoilerze nie nadawałem kar. Tutaj się z tobą zgodzę.
Na randze jestem niecały miesiąc, nie wiem jeszcze wszystkiego na tip top, a wiadomo jesteśmy ludźmi, nie robotami.
Ale wróćmy do punktów. Po dostaniu się na rangę, zostali wybrani nowi opiekuni forum. Nie miałem pewności czy mogę karać punktami czy też nie, dlatego tego nie robiłem. Niedawno przy rozmowie z resztą administracji dowiedziałem się że mogę karać za owe podbijanie, dlatego tak też robię. Myślę że ten temat mamy wyjaśniony.

Piszesz, że nie traktuje równo graczy i bronie się bezsensownymi argumentami. Pewnie wiesz że odpiszę Ci, że traktuje graczy równo co owszem się zgadza. Zawsze staram się traktować każdego równo, ale wiadomo zawsze ktoś poczuje się gorzej traktowany. Więc w skrócie, taktowałem, traktuje i będę traktować graczy równo.

"Polecam sprawdzić jeszcze logi z fixów itp. Bo znając życie traktuje graczy "równo" tak samo na forum , jak i serwerze." - W tym momencie zarzucasz mi faworyzację, której nie ma. Skarga dotyczy forum a jednak zarzucasz mi czyny na serwerze, nieźle. Sam piszesz, że nie grasz na serwerze więc nie osądzaj mnie o ową faworyzację 😉.

Wszystko wyjaśniłem wyżej i skargę pozostawiam dla wyższego organu czyli Administracji 
RCON.

12 godzin temu, mirek_mefedron napisał:

Witaj, 

Tak w ogłoszeniach które zamieściłeś w spoilerze nie nadawałem kar. Tutaj się z tobą zgodzę.
Na randze jestem niecały miesiąc, nie wiem jeszcze wszystkiego na tip top, a wiadomo jesteśmy ludźmi, nie robotami.
Ale wróćmy do punktów. Po dostaniu się na rangę, zostali wybrani nowi opiekuni forum. Nie miałem pewności czy mogę karać punktami czy też nie, dlatego tego nie robiłem. Niedawno przy rozmowie z resztą administracji dowiedziałem się że mogę karać za owe podbijanie, dlatego tak też robię. Myślę że ten temat mamy wyjaśniony.

Witam , więc tak nie do końca mi chodzi o to ,że nie nadałeś kary, bo te kary o podbijanie wątku motoryzacji (Czyli wątku , w którym osoby dają oferty , a ty im powinieneś odpowiedzieć na ich oferte ) NIGDY nie były czymś za co ktoś dostał punkty. Nwm już co próbujesz osiągnąć, niby tłumaczysz się tym, że punkty rozdane Cyprianowi są sprawiedliwe? Podaj mi przykład osoby , która za napisanie odpowiedzi typu "Ile dopłaty i co ma" , bądź "za mało" dostała punkty za podbijanie tematu. Jest to bezsensowne. Jeśli podbijanie to odpowiadanie, to twoja , jak i moja odpowiedź teraz na skargę jest podbijaniem. Proszę CIę o zrozumienie słowa PODBIJANIE. Podbijać można np. pisząc " kropke"  cytując bez odpowiedzi, bądź pisaniu bezsensownych wiadomości typu "bla bla" 

Zarzuciłem faworyzację , raczej tylko zaproponowałem sprawdzenie logów..  Nie osądzam CIę o to , bo nie mam dowodów i nie gram za często na serwerze. Mam tylko PRZYPUSZCZENIA odnośnie faworki z twojej strony.

Serio myślisz, że nie wolno odpowiadać w temacie motoryzacji i to jest podbijanie ? Piszesz , że równo traktujesz graczy? Cyprian dostałza to punkty, więc  masz tutaj , chłopak nie dostał jeszcze punktów daj mu...  Bo według Ciebie jest to łamanie regulaminu. Pewnie jest jeszcze więcej takich tematów, masz sporo roboty. 

Spoiler

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.